Natalusia87 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam wszystkich,Czy w liście płac i obecności muszę wyszczególnić urlop okolicznościowy? jakiego użyć symbolu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eni Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 oczywiście że musisz oznaczyć rodzaj nieobecności - jakiego symbolu użyjesz w liście obecności jest wyłącznie Twoim wyborem ( u mnie jest to "Ok." - ale możesz oznaczyć "po swojemu", bylebyś tylko wiedziała późnej co dany symbol oznacza :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edzia Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ja u siebie mam wprowadzone symbole zarządzeniem i u mnie jest Uok.Najważniejsze by każdy u was wiedział co dany symbol oznacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbara Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 U mnie jest OKOL. ....cokolwiek to znaczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eni Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 U mnie jest OKOL. ....cokolwiek to znaczy.... z pewnością oznacza to nic innego jak omawiany urlop okolicznościowy właśnie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi