sama22 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Kto w przypadku jednostki oświatowej jest jednostką powiązaną czy wszystkie inne jednostki należące do organu prowadzącego czy jednostki spoza, np. GOPS z innej gminy? Dotyczy to księgowań na koncie 976. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 A nie możesz zapytać skarbnika? w każdym organie prowadzącym może być inaczejNo chyba,że sama jesteś tym skarbnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Efcia Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jednostki powiązane to np. (Gmina) wszystkie gminne szkoły, przedszkola, spółki gminny (np. przedsiębiorstwa gospodarki komunalnej, dostwca energii cieplnej itp.), jednostki kultury (biblioteka, dom kultury) oraz wszystkie inne jednostki gminne (np. MOPS, OPS, MOSiR, OSiR itp.). Oczywiście wszystko w obrębie JEDNEJ I TEJ SAMEJ GMINY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Bzdura!!!! Skąd Efcia te rewelacje masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sama22 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jednostki powiązane to np. (Gmina) wszystkie gminne szkoły, przedszkola, spółki gminny (np. przedsiębiorstwa gospodarki komunalnej, dostwca energii cieplnej itp.), jednostki kultury (biblioteka, dom kultury) oraz wszystkie inne jednostki gminne (np. MOPS, OPS, MOSiR, OSiR itp.). Oczywiście wszystko w obrębie JEDNEJ I TEJ SAMEJ GMINY.no nie bardzo Efcia zgodzę się z tobą gdyż napewno nie bierze się pod uwagę w jednostkach powiązanych spółek gminy , jednostek kulturalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snejk Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 U nas co roku prezydent wydaje obwieszczniem Wykaz miejskich jednostek organizacyjnych, spółek prawa handlowego, w których akcje bądź udziały posiada Miasto, spółdzielni, stowarzyszeń oraz fundacji, których Miasto jest członkiem bądź fundatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Bzdura!!!! Skąd Efcia te rewelacje masz? Dlatego moja taka reakcja była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snejk Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 ~gabi a dlaczego spółek gminy - NIE??U nas spółki z udziałem miasta pow 50% biorą udział w bilansie skonsolidowanym , a więc i w wyłączeniach musimy je wykazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi