Gość Daniel Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam.Mam problem z nadaniem numeru KŚT a co za tym idzie stawki amortyzacji Pompie Ciepła.Ma ktoś jakiś pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Pomysł może być tylko jeden, weź do łapki klasyfikację i poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bank Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Koleś jelenia szuka a ty nie dałaś się nabrać jemu się nie chce, a jak tu tyle leniuchów siedzi i klika to niech za niego ktoś luknie w te papiery i przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirasek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ... a jak tu tyle leniuchów siedzi i klika to niech za niego ktoś luknie w te papiery i przeczytaTo Ty też w tym klubie siedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bank Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ano siedzę, no i co?Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirasek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ... tu tyle leniuchów siedzi i klika ... Ale nie uważam się za ... leniucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JackJack Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 To Ty też w tym klubie siedzisz?Różnica między leniuchami, a nami jest taka, że czytając przepisy i śledząc zmiany stwarzamy pozory "nicnierobienia", a nadal jest to nazywane pracą.Większość tak postrzega pracę osób, które nie siedzą, czytają na przykład gazety i nie księgują. Jeśli tak Twoja wola, żeby w ten sposób nas oceniać, to proszę Cię bardzo.Jeśli Cię to jeszcze bardziej wkurzy i spowoduje, że będziesz ciut bardziej rozżalony i rozgoryczony swoją sytuacją, to wiedz, że jeszcze nam za to płacą, buahahahaha (demonicznie) ;)Miłego dnia życzę, tym "leniwcom" i tym "zarobionym". PKB nie rośnie! Do roboty! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Generalnie mylące jes tu słowo pompa,Bo to raczej sprężarka.Wkażdym razie nic mi zabardzo niepasuje więc być moze 669 POZOSTAŁE URZĄDZENIA NIEPRZEMYSŁOWE.A co do uwag o lenistwo to pozostawie bez komantaża.Generalnie liczyłem na to ze może już ktoś miał z tym doczynienia i cos podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JackJack Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Generalnie mylące jes tu słowo pompa,Bo to raczej sprężarka.Wkażdym razie nic mi zabardzo niepasuje więc być moze 669 POZOSTAŁE URZĄDZENIA NIEPRZEMYSŁOWE.A co do uwag o lenistwo to pozostawie bez komantaża.Generalnie liczyłem na to ze może już ktoś miał z tym doczynienia i cos podpowie.Oj! Nie ma się co mierzić :)Skoro wiesz, że to rodzaj sprężarki, ta pompa, to dlaczego nie napisałeś, że tutaj jest problem od razu?Jeżeli nie potrafisz jednoznacznie przypisać tego, to zrób 669. No chyba, że stawki się różnią bardzo (chociaż wątpię).A że jesteśmy złośliwymi księgusami, to sobie pokomentowaliśmy zarzuty o lenistwo. Nie przejmuj się. Nas (a przynajmnije mnie) to bawi i to nieźle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskimiriski Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Akurat jak dla mnie już sam wybór tej właściwej pompy ciepła był niezwykle ważny i jestem zdania, że właśnie dlatego warto jest również wiedzieć jak najwięcej o samych współczynnikach ciepła czyli COP i SCOP. Moim zdaniem bardzo dobrze ten temat przedstawiono w https://www.aircon.panasonic.eu/PL_pl/blog/wspolczynnik-cop-i-scop-czyli-co-oznacza-sprawnosc-pompy-ciepla/i jestem zdania, że są to niezwykle ważne sprawy dla każdego z nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi