Kategorie
Skocz do zawartości

Do właścicieli biur rachunkowych

Gość aldi0601
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aldi0601
Chętnie podjęłabym współpracę z właścicielem/lką biura rachunkowego. Mam dość duze doświadczenie w prowadzeniu księgowości. Pracowałam ponad 3 lata w firmie komputerowej ( Sp. z o.o ). Zajmowałam się tam prowadzeniem całej księgowości łącznie ze sporządzaniem bilansu i rachunku wyników. Teraz pracuję również w Sp. z o.o. z uwagi na to że jest to duż firma to praca jest raczej wycinkowa. Dodatkowo rozliczałam KPiR oraz Ryczałt. Znam się na ZUS, kadrach, płacach. Umiem sporządzić wszystkie deklaracje do US, ZUS. Wiedzę posiadam ale bardzo chcę zdobyĆ doświadczenie w biurze rachunkowym bo w jakieść dalszej pewspektywie myślę o założeniu własnego… Zanim to się jednak stanie chcę poproacować trochę dla kogoś żeby rozpatrzyć się w organizacji takiego biura i zgłębić tajniki których może jeszcze nie znam. Myślę sobie że pewnie bym sobie poradziła ale ponieważ mam wątpliwości wolę zdobyc trochę praktyki u mistrza :) Jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę o mail aldona0601@poczta.fmMogę pracować po południu 2-3 razy w tygodniu ( 15.30-19.00) ponieważ pracuję na etacie w firmie.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...