Gość aldi0601 Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Chętnie podjęłabym współpracę z właścicielem/lką biura rachunkowego. Mam dość duze doświadczenie w prowadzeniu księgowości. Pracowałam ponad 3 lata w firmie komputerowej ( Sp. z o.o ). Zajmowałam się tam prowadzeniem całej księgowości łącznie ze sporządzaniem bilansu i rachunku wyników. Teraz pracuję również w Sp. z o.o. z uwagi na to że jest to duż firma to praca jest raczej wycinkowa. Dodatkowo rozliczałam KPiR oraz Ryczałt. Znam się na ZUS, kadrach, płacach. Umiem sporządzić wszystkie deklaracje do US, ZUS. Wiedzę posiadam ale bardzo chcę zdobyĆ doświadczenie w biurze rachunkowym bo w jakieść dalszej pewspektywie myślę o założeniu własnego… Zanim to się jednak stanie chcę poproacować trochę dla kogoś żeby rozpatrzyć się w organizacji takiego biura i zgłębić tajniki których może jeszcze nie znam. Myślę sobie że pewnie bym sobie poradziła ale ponieważ mam wątpliwości wolę zdobyc trochę praktyki u mistrza :) Jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę o mail aldona0601@poczta.fmMogę pracować po południu 2-3 razy w tygodniu ( 15.30-19.00) ponieważ pracuję na etacie w firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi