Gość Krzyś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam.Przeglądałem sobie z ciekawości/nudów lokate pieniężną w banku bzwbk i napodkałem tam lokate 7 dniową która ma niby oprocentowanie 7%(oprocentowanie stałe) i tak sobie licze i patrze że coś tu chyba śmierdzi bo po niespełna miesiącu po włożeniu minimalnie podajże 1000zł mamy na koncie około 1310zł czy to naprawde wygląda tak różowo że bank z jednego 1000zł da nam zarobić ponad 300zł w skali miesiąca ?? nie wydaje mi się aby tak ślicznie to wyglądało ale niestety nie mogę nigdzie znaleść żadnej informacji na temat jakiejść tabeli opłat za prowadzenie konta ani innych kruczków bankowych. Czy może się wypowiedzieć jakaś osoba która ma z tym doświadczenie albo mnie oświeci jak to jest naprawde z tym BZWBK? i powiedzieć jakie jest naprwde fakryczne oprocentowanie bo nie wierze w te 7%na 7dni. Czy nie ma jakiegoś przepisu który by nakazywał bankom podawania faktycznego oprocentowania ?Za wszelkie informacje wielkie dzięki.PS.Dodam iż naprawdę nieznam się na bankowości i tych innych zawiłych sprawach dlatego proszę was o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi