Gość Anka Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Niedługo zaczne pracę w firmie gdzie pracuja na SAP-ie, chciałam zobaczyć z czym to sie je, mam mieć jakieś szkolenie, ale chciałabym wiedzieć z czym się bedę trudzić, może ktoś ma jakąś dokumentacje albo materiały ze szkolenia, byłabym wdzięczna, mój kontakt to boni14@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forumowicz84 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2021 Może ktoś z Was chciałby wdrożyć system ERP? Zajmuje się tym firma BPX GLOBAL która posiada kompleksowe usługi, gdybyście byli zainteresowani. Moim zdaniem to bardzo fajna innowacja dla Waszego biznesu. Sprawdźcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleszczak Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 No, a słyszeliście może o czymś takim, jak sap idm? Takie usługi można znaleźć sobie w ofercie https://vistorm.pl/pl/, więc polecałbym się zainteresować. Jednocześnie można dowiedzieć się, że SAP coraz bardziej idzie w kierunku rozwiązań mobilnych i poprawienia wygody użytkowania, więc warto byłoby skorzystać w swojej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi