Gość nauczycielka Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 bardzo prosze o odpowiedz na moje pytanieod roku pracuje w prywatnej szkole. Jestem zatrudniona z Karty nauczyciela. W zeszłym roku miałam 6 lekcji przedmiotowych- miałam za nie płacone i także taką ilość godzin miałam w umowie. Oprócz nich miałam też kółko przedmiotowe oraz 3 godz tzw odrabiania lekcji. Mowiac krotko za 6 godzin mialam placone a za pozostale 4 nie. Po pewnym czasie dowiedzialam sie ze pozostali nauczyciele maja placone zarowno z akołka jak i za "odrabiania" W bierzącym roku nie otrzymalalm jeszcze umowy do podpisania. Chcę ustrzeć się przed podobnym wysyzkiem w tym roku. Stąd moje pytanie- czy przy szkolnym stystemie kesiegowania- mogla to byc pomylka ze strony ksiegowej czy tez przemyslane dzialanie? Dodam,że plan nie zmienial sie przez caly rok-liczba godzin byla stalaz gory dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi