Kategorie
Skocz do zawartości

prosze o pomoc w wyliczeniu składników mojego wynagrodzenia

Gość bliski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam odszedłem w kwietniu z firmy pracodawca wypłacił mi za ten miesiac kwote 3100,37 zł przelewem nie otrzymałe paska płacowego otrzymałem go dopiero poprzez sad i widnieja na tym pasku kwoty kture w moim mniemaniu i według moich obliczeń sa niezgodne z prawda. wiec zaczynajac od poczatku moja płaca brutto to 3966,94 zł nie zmienna co miesiac w miesiacu kwietniu pracowałem 3 dni za co według paska płacowego pracodawca nalczył kwote 661,16 zł poczym byłem 25 dni na chorobowym 80% za co pracodawca naliczył 2415,75 zł i nalezy mi sie ekwiwalen za niewykorzystany urlop 7 dni za co naliczono kwote 940,95 zł a takrze ekw. praniowy 5 zł i odjeto 38 zł na ubezpieczenie PZU. z paska wynika iz kwoty kture podał pracodawc sa kwotam brutto poniewaz puzniej odejmowane sa od nich wszystkie składki na ubezpieczenia i podatki moje pytanie brzmi czy zostały te kwoty prawidłowo wyliczone poniewarz wedlug moich obliczen wynika iz kwota za przepracowane 3 dni zostala zawyzona za chorobowe została zanizona i za ekwiwalent za urlom zostala zanizona prosze o pomoc niemam co liczyc na pracodawce został on ukarany wyrokiem sadu i inspekcji pracy wiec w zade sposub mi nie wyjasni moich watpliwosci z góry dziekuje

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...