Gość QEAD Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam! Mam zamiar rozpoczac dzilanosc gospodarcza. Moja firma musialabywykorzystywac bony podarunkowe. mam pytanie? Czy da sie wyprodukować własnebony ktore realizowac bede mogl tylko z firmami z ktorymi podpisze umowe. Czyjest takie cos mozliwe? Wiem ze na rynku jest pare firm jak Sadaxho i BonusSystems ale nie chodzi mi o korzystanie z ich bonow tylko wyemitowanie wlasych .Powiedzmy ze w mojej firmie glownym sposobem zarobku sa bony ktore wysylamdo potencjalnych klientow i ludzie ktorzy kupili te bony wykorzystaja je wjednej z wielu firm z ktorymi mam podpisana umowe (o realizacji tych bonow).Gdzie moge uzyskac wiecej informacji w tej sprawie prosze o jakies linki badzodpowiedzi jezeli ktos moze mi udzielic na te pytanko...nawet jakis link dospecjalisty od bonow podarunkowych tez mi pomoze....dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi