Gość karina Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Proszę pomożcie mi jak księgować f-ry za leasing operacyjny samochodu ciężarowego. To może błahe i śmieszne pytania ale nigdy nie miałam z tym doczynienia. Na jakich konkretnie kontach księgować f-rę mając np. takie dane: czynsz netto - 5000tyś, vat-1100, brytto - 6100,00. Dalej jest informacja, że czynsz zawiera kapitał w wysokości 1700,00. Nie wiem jak mam się do tego zabrać. Jak zaksięgować czynsz inicjalny i opłatę manipulacyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leasi432 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Leasing samochodu w ofercie 'przyjazne auto": niski udział własny,ubezpieczenie samochodu płatne jednorazowo lub w ratach,przyjazne procedury likwidacji szkód komunikacyjnych,atrakcyjna cena usług dodatkowych rozłożona równomiernie w ratach miesięcznych (brak kumulacji wydatków),opieka Centrum Technicznego w całym okresie trwania umowy,różne opcje zakończenia. http://www.masterlease.pl/leasing/klienci_indywidualni/oferta_leasingu_konsumenckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi