Gość Rafał Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Po skończeniu LO skończyłem Liceum Ekonomiczne na wydziałe Rachunkowość i Finanse zakończone egzaminem z wynikiem bardzo dobrym, następnie skończyłem WSZiA w Opolu na wydziale Ekonomicznym i specjalności Rachunkowość i Finanse uzyskując tytuł licencjata z wynikiem bardzo dobrym, kontynując swoją drogę do uzyskania tytułu mgr ukończyłem studia uzupełniające na Uniwersytecie Opolskim na wydziale Ekonomicznym uzyskując tytuł mgr ekonomi z wynikiem dobrym. Niestety przez cały czas trwania mojej nauki pracowałem jako spedytor międzynarodowy w jednej z opolskich firm transportowych gdyż biegle znam język niemiecki.Firmie tej co prawda zajmowałem sie fakturowaniem czy rozliczaniem należności i zobowiązań Spólki ale ma sie to nijak do pełnej księgowości. Dlatego też chciałbym jednak zmienić swoje kwalifikacje i zacząc prace jako księgowy zgodnie z wykształceniem-niestety okazuje się to bardzo trudne gdyż wszyscy patrzą na staż a nie na umiejętności i predyspozycje (które chyba tez są ważne a ja szybko się ucze, jestem w pełni dyspozycyjny, solidny,dokładny i cierpliwy), ponadto znam zasady dekretacji. Dlatego może ktoś z odwiedzających tą strone ma jakieś kontakty z osobą która szuka kogoś jako pomoc księgową z jednoczesną możliwościa nabrania tej cennej praktyki w dziale księgowym. Z góry dziękuje za każdą informacje. Mój adres: r.krawczyk2@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi