Gość anka Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Czy ruchome ścianki działowe, z których można zrobić pokój i przenosić w dowolne miejsce to wyposażenie? Koszt wykonania i montażu ok. 15000 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sonia Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Nie wiem, czy wyposażenie, ale o koszt takich ścianek możesz zapytać w firmie Alkon Plus (alkonplus.com.pl). Mi robili akurat zabudowę balkonu, z której jestem zadowolona, ale coś mi się kojarzy, że mówili mi też o ściankach działowych, więc możesz do nich zadzwonić i podpytać. Chyba że coś sobie wymyśliłam. Choć pewnie to pytanie już nie aktualne, ale może ktoś inny skorzysta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Sonia, nikt o cenę nie pytał i pofolguj z reklamą bo nikogo twój marketing nie zainteresuje, trochę przyzwoitości kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi