BarbaraGruszka Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Czy macie jakieś pomysły na oryginalny prezent dla chłopaka na urodziny? Chłopak interesuje się historią, wojskiem... Kompletnie nie mam pojęcia co mu kupić. Podzielicie się własnymi pomysłami na prezent dla Waszych chłopaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dancewithhim Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Ale konkretniej jeśli chodzi o wojsko i historię ? Jakiś konkretny przedział? Mój Mąż jest świrem jeśli chodzi o II wojnę Światową, Polskie Państwo Podziemne, Żołnierzy Wyklętych itp i do tego jeszcze Husaria 90% prezentów jakie ode mnie dostaje to właśnie związane z tą tematyką ( bo z takich jest najbardziej zadowolony, choć wiadomo - im dalej, tym trudniej ) Książki są zawsze spoko prezentem (jeśli Twój chłopak czyta), ale ja przestałam kupować, bo niestety przy naszym trybie życia Mąż nie bardzo ma czas na czytanie. U nas zawsze sprawdzają się ciuchy ( Red is Bad, Surge Polonia, Unire Patria, Patrioty). Poza tym jest mnóstwo gier i puzzli wydanych choćby przez IPN o przeróżnej tematyce historycznej (u mnie sprawdzają się jako "dodatek" do prezentu, bo często kosztują bardzo niewiele, choć jako sam prezent też są bardzo ok ) Bardzo fajna gra to "Nasza Polska. 100 lat niepodległości Polski 1918-2018" (taki quiz ). A najfajniejsze "prezenty"(choć najfajniej tak po prostu, bez okazji) to wyjazdy - obczajamy jakąś historyczną miejscówkę w promieniu np 100 km i jedziemy Z racji tematyki u nas to zazwyczaj jakieś ziemianki w lasach, szańce czy po prostu szlaki wędrówki jakiegoś oddziału partyzantki. No i wiadomo - bez problemu do zrealizowania nawet teraz, bo to zazwyczaj w lasach na odludziu, a w dobie zamkniętych muzeów itp pozostaje nam taka "rozrywka" Ten wspólnie spędzony czas zawsze jest super Można też zastanowić się nad nieśmiertelnikiem https://www.marko.pl/niesmiertelniki W Marko jest spory wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lacrimosis42 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Jak się interesuje wojskiem to ja bym Ci poleciła voucher na lot Boeingiem 🙂 - możesz go kupić na flyspot.pl. Naprawdę fajna sprawa - ja wykupiłam go co prawda dla mojego chrzestnego, ale był zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kinga Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Fajnym dodatkiem do prezentu, bez względu na okazję będzie list od św. Mikołaja. Zamówisz go na stronie elfi.pl. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Świetne gadżety na prezent dla faceta, ojca, brata czy syna znajdziecie w ofercie sklepu GiftShop24. Polecam ich ofertę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Jeśli twój chłopak interesuje się historią średniowiecza przed chrztem Polski to polecam Słowiański Sklep gdzie online możesz zamówić wiele ciekawych gadżetów związanych z epoką oraz wartościowe pozycje literackie na temat epoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskimiriski Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Oczywiście tak się składa, że już sam fakt wręczania prezentów jest bardzo miły i ja również niedawno rozważałem zakup grawerowanego szkła właśnie na prezent. Bez najmniejszego problemu zawsze znajdziemy go w https://zamowprezent.pl/prezenty-dla-firm/szklo i ja jestem zdania, że o takich kwestiach dobrze jest pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi