Kategorie
Skocz do zawartości

myjnia samoch.nr kśt

Gość michmar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam problem nad klasykikacją wg kśt myjni samoch.bezdotykowej,i myślę nad następującym rozwiązaniem:myjnia jako całość tzn.wszystkie prace bud.posadzki kocioł separator,zbiornik,karchery,wszystkie urządz.stanowią całość myjni bezd.samoob.i to kśt-669- 10% jako pozost.urz.nieprzemysł., ale zastanawiam się nad zwiększeniem o wsk.2, lub wsk.1,4 w związku z ustawą o pdofiz.art.22jpkt.2) dla maszyn, urządzeń i środków transportu, z wyjątkiem morskiego taboru pływającego, używanych bardziej intensywnie w stosunku do warunków przeciętnych albo wymagających szczególnej sprawności technicznej - przy zastosowaniu w tym okresie współczynników nie wyższych niż 1,4,3) dla maszyn i urządzeń zaliczonych do grupy 4-6 i 8 Klasyfikacji Środków Trwałych (KŚT) wydanej na podstawie odrębnych przepisów, zwanej dalej "Klasyfikacją", poddanych szybkiemu postępowi technicznemu - przy zastosowaniu współczynników nie wyższych niż 2,0.- a odkurzacz też 669 - 10% i ident,podwyższenie stawki- czy ktoś przyłączy się do dyskusji i zaprzeczy lub potwierdzi

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...