Kategorie
Skocz do zawartości

nota ksiegowa

Gość defteros
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!Od dwoch dni "walcze" z odzyskaniem pieniedzy...Sytuacja taka... zajmuje sie transportem i by odebrac towar musialem najpierw oplacic koszta jego obslugi ktore to koszta placi firma ktora zlecila mi usluge, ja jedynie bylem posrednik w oplacie i zrobilem ja z wlasnej kieszeni by moc towar odebrac.W tej chwili wystawiam fakture za usluge transportowa a ow kwote polecilem wplacic na prywatne konto z jasnych powodow... Ale zleceniodawca upieral sie najpierw by umiescic ta kwote w fakturze!! a dzis podpowiada bym wystawil note ksiegowa...Tlumacze jak chlopu na roli ze ten pieniadz nie jest w zaden sposob powiazany z firma i nie bede zadnych dokumentow na jego pokrycie wystawial!A dwa ow pieniadz ma papier w formie faktury ktora wystawiono w miejscu zaladunku...Prosze o wyjasnienie prawne powstalej sytuacji... czy istnieje mozliwosc wystawienia czegokolwiek w zaistnialej sytuacji... powinno cos byc by zatykac gebe takim osobom... Co to jest?Pzd!!

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...