Gość Daniel Wilczyński Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Poszukuję platformy do mojego prywatnego gabinetu, która pozwoli mi na przechowywanie dokumentacji i kartotek pacjentów w chmurze z możliwością jej udostępnienia. A dodatkowo pomoże mi w rozliczeniach oraz rejestracji na wizyty. Czy ktoś poleci mi coś sprawdzonego? Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daria G. Opublikowano 21 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Klinika24 to całkiem fajna platforma, da się w niej zrobić wszystko co dotyczy pracy lekarza. Ułatwia przede wszystkim moją pracę, a to najważniejsze. Program pomaga w rejestracji pacjentów, posiada również funkcję zapisu w chmurze, co jest dobrym rozwiązaniem, aby nie utracić ważnej dokumentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agata85 Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca W przychodni korzystamy z Klinika24.pl. Od kiedy jej używamy to wszystko jest na swoim miejscu i jest uporządkowane. Grafik umożliwia weryfikację kto odwołał wizytę, na bieżąco się aktualizuje. Atutem jest wizytówka, która poprawiła widoczność wśród Pacjentów, dzięki czemu mam więcej wizyt. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł_87 Opublikowano 30 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Korzystamy z platformy Klinika 24, która w dużym stopniu potrafi odciążyć Nas w niektórych czynnościach w pracy. Teraz mam więcej czasu na sprawy, które zaniedbaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Renataa Opublikowano 26 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca W dniu 27.06.2022 o 13:58, Gość Agata85 napisał: W przychodni korzystamy z Klinika24.pl. Od kiedy jej używamy to wszystko jest na swoim miejscu i jest uporządkowane. Grafik umożliwia weryfikację kto odwołał wizytę, na bieżąco się aktualizuje. Atutem jest wizytówka, która poprawiła widoczność wśród Pacjentów, dzięki czemu mam więcej wizyt. Polecam. Również używamy tej platformy u siebie. Jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni 🙂 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi