Fijal14 Opublikowano 30 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca Jest tutaj ktoś kto sprowadzał dla siebie auto z Ameryki? Jak to obecnie wygląda jeśli chodzi o procedury, warto się na to decydować, jest szansa na złapanie jakiegoś fajnego auta? Jeśli macie ewentualnie w temacie jakieś doświadczenia i możecie mi pod tym kątem cos podpowiedzieć to dajcie znać jak to wygląda i na co można liczyć, czy ewentualnie jakaś firma się tym zajmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madej36 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Oferta jeśli chodzi o www.amer-pol.com wypada świetnie, doświadczenie na tym polu więc na pewno zadbają o to, by takie auto sprowadzić zgodnie z oczekiwaniami klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Ja zamówiłem Mustanga z USA za pośrednictwem firmy SP Automotive. Polecam ich usługi, zajęli się całą logistyką, a ja w stosunkowo krótkim czasie od złożenia zamówienia mogłem cieszyć się nowym nabytkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja Zamówiłem używanego forda fusion, ale musiałem oddać zaciski do regeneracji. Skorzystałem ze sprawdzonej firmy wykonującej takie zabiegi czyli Reg-Truck i jak zwykle mnie nie zawiedli. Zlecenie wykonali perfekcyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi