Torcik66 Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Mam od roku sklep online postawiony na platformie Shoper, teraz przyszedł czas na wprowadzenie kolejnych udogodnień dla klientów a mianowicie systemu płatności ratalnej. Macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi w tym zakresie i na jakie rozwiązanie postawić, może coś powiecie mi więcej na temat iRaty.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekDon Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 W mojej opinii jeżeli macie jednak dobrego systemu płatności ratalnej to może okazać się słuszną opcją szczególnie jeżeli chcecie mieć dobrze dopracowany system, z profesjonalną obsługą i sprawnym rozpatrywaniem wniosków na czym szczególnie zależy naszym klientom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iRaty.pl Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Nasza wtyczka iRaty.pl jest w pełni darmowa. Klienci mogą płacić iRatami przy zamówienach nawet od 300zł. W celu uruchomienia wtyczki iRaty w sklepie proszę zarejestrować swój sklep na naszej stronie. Pozdrawiamy serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik66 Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Super, na pewno sprawdzę jak to działa. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że też trochę temat nam się będzie tutaj rozwijał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik66 Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełP32 Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 System płatności ratalnej może okazać się słuszną opcją szczególnie jeżeli chcecie mieć dobrze dopracowane rozwiązanie, z profesjonalną obsługą i też nie płacić za jego wdrożenie. Dlatego warto wcześniej porozmawiać z ich obsługą, dopytać o wszystkie wątpliwości i przede wszystkim zacząć efektywnie działać i zwiększać zainteresowanie wraz ze sprzedażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleszczak Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Korzystamy na co dzień z płatności internetowych, ale czy na co dzień również dbamy o to, aby takie płatności były bezpieczne? Niestety słucha się o różnych zagrożeniach i trzeba tutaj zadbać sobie o własne bezpieczeństwo własnych pieniędzy, jak i danych. Zerknijcie sobie na stronę https://teoriabiznesu.pl/internet/jak-zadbac-o-bezpieczenstwo-platnosci-w-internecie/, gdybyście chcieli sprawdzić, w jaki sposób takie systemy działają, aby wiedzieć, jak się zabezpieczyć. Technologia jest świetna, jeśli wiemy, jak z niej korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arystokratka Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Powodzenia, shoper jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jolka Opublikowano 25 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja Polecam odroczoną płatność Twisto. Mają oni w swojej ofercie także płatność ratalna. Sam decydujesz na ile rat rozłożysz płatność (jak na 3 raty - to nie pobierają żadnej dodatkowej opłaty, powyżej 3 rat - jest już płatne). Ja korzystam z ich karty, która płacę wszędzie, jak zwykła Master Card i to tez jest dla mnie bardzo wygodne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi