Gość Piotr Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Witam,na początku powiem że nie posiadam firmy budowlanej ani nie jestem takiej też pracownikiem,jakiś czas temu odswiezylem pewnej kobiecie garaż,malowanie i latanie dziur. Kobieta po skończonej robocie podsunęła mi umowę powykonawczą. Czy podpisując ja wiąże się w jakimś stopniu w jakimś sensie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Podwykonawcą?A czyim to podwykonawcą byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleżanka1 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Podpisał umowę powykonawczą. Nic nie napisałeś co było zawarte w tej umowie i pytasz forum czy w jakimś stopniu jesteś tu związany.A wróżki tu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi