Gość Hhhh Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Mam jedną bardzo mało wymagającą pracę (obowiązki zdalnie zajmują mi 1_2 h dziennie a to pełny etat). Nudzę się i chciałabym podjąć drugą pracę na Uop na 6_8 h nsjlepiej w tym samym czasie (jednocześnie). Dam radę bo zlecenia tak robiłam już.Czy to legslne. Czy pracodawca może mieć pretensje jeśli sie dowie nawet jeśli wszystkie zadania wykonane? Jsk jest ze składkami i ew. Chorobowym? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleżanka1 Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Umowa o pracę zawsze jest w pelni oskładkowana. Chorobowe przysługuje z obu stosunków pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arystokratka Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że obydwie umowy powinny być oskładkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi