kosek77 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Jeśli macie kogoś kto zajmuje się obsługą prawną firm i możecie polecić to dajcie znać. Zależy mi na kimś kto jest radcą prawnym, tak by ewentualnie jak będzie potrzeba mógł też występować w imieniu firmy przed sądem. Będę wdzięczny za podpowiedzi w tym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caryk88 Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 U nas w firmie tematy prawne ogrania obecnie kancelaria Pana Sangowskiego z Taczaka. Uważam, że to możliwie najlepsza opcja, kompleksowa pomoc od A do Z w takich sprawach, nie musimy się samemu i nich martwić, jak coś dotyczącego sądu, prawa się pojawia to przesyłamy temat do nich a oni już potem w ramach pełnomocnictwa ogarniają temat. Duża wygoda i jednocześnie nie trzeba samodzielnie martwić się o takie kwestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskimiriski Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Ogólnie samo korzystanie z obsługi prawnej dla naszej firmy jest czymś niezwykle ważnym i jestem zdania, że jak najbardziej warto jest to robić. Jak ja założyłem spółkę to wtedy zgłosiłem się do firmy http://www.thompsonstein.com/gdyż oni zajmują się wsparciem prawnopodatkowym w wielu zakresach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicjaxxx Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Jeśli chodzi o obsługę prawną firmy to według mnie najlepiej zdecydować się na stałą współpracę. Dla mnie takie rozwiązanie okazało się najlepsze. A współpracuję z kancelarią Węgłowski ze Szczecina. Ta kancelaria działa w całym zachodniopomorskim i na Pomorzu gdyby ktoś był zainteresowany. W skrócie powiem tak, 100% profesjonalizmu pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzena Wysocka Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Popieram zdanie poprzedniczki. Stała współpraca z możliwością korzystania z usług ad hoc to najlepsze rozwiązanie. Warto wynegocjować korzystne warunki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozali33 Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Nie wiem skąd jesteś, ale mam namiar na kancelarię prawną z Warszawy, która specjalizuje się w takiej pomocy. To kancelaria JDP. Ludzie z wiedzą i doświadczeniem, którzy są w stanie zapewnić kompleksową obsługę. Na rynku są od dawna i wiem, że specjalizują się w pomocy klientom biznesowym działającym z różnych branżach. Tu https://jdp-law.pl/o-kancelarii/ znajdziesz więcej informacji o tej kancelarii. Myślę, że warto się odezwać i rozważyć możliwość współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milano Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 A jaką firmę dokładnie prowadzisz? Nie każda kancelaria prawnicza będzie dobra dla jednej konkretnej firmy. Np. Firmy IT potrzebują doświadczonej kancelarii prawniczej, która ma wiedzę z zakresu informatyki, tutaj możesz przeczytać, jak to dokładnie wygląda: https://www.kancelariakrs.pl/prawnik-dla-firmy-informatycznej-na-czym-polega-obsluga-prawna-firmy-it/ jak widzisz, nie da się prowadzić pełną obsługę prawną firmy IT bez żadnej wiedzy informatycznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKa1234 Opublikowano 12 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Ludzie często się właśnie zastanawiają, czy prawnik dla firmy ma sens. Jeśli chcecie się dowiedzieć, dlaczego warto zlecić obsługę prawną firm medycznych i podmiotów leczniczych, warto zajrzeć pod link https://www.kancelariakrs.pl/dlaczego-warto-zlecic-obsluge-prawna-firm-medycznych-podmiotow-leczniczych/, gdzie w artykule dobrze wytłumaczono, co obejmuje obsługa prawna podmiotów leczniczych. Pozdrawiam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi