Gość Alicja Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 witam serdecznie. chciała bym uzyskać jakie kolwiek informacje w jaki sposób mogła bym odwołać się by prokurator zniósł zakaz kontaktów miedzy mna a męzem. Bo po rozmowie z jego rodzicami, dowiedziałam sie i rownież zostało mi dostarczenie oświadczenie woli meża, że dla dobra rodzini chce podjać leczenie z nałogu alkocholowego. i rowniez przekazali mi informacje ze on naprawde żałuje tego co robił i że jak by miał możliwość to bardzo by mnie przeprosił i prosił o wybaczenie. z tad moje pytanie. czy taki środek zapobiegawczy wobec mojego męża mogę odwołac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Nic nie odwołuj, najpierw niech się zacznie leczyć, potem ewentualnie wybaczysz. Rodzice współmałżonka w takich sytuacjach to najgorsze zło świata - na ciebie będą zwalać odpowiedzialność za błędy własnego dziecka. Jak macie dzieci, to o nie zadbaj, a nie o kogoś, kto jeszcze nic nie zrobił, a wyłącznie deklaruje, że cos może zrobi. Nie ustępuj teściom, bo zostaniesz z problemem, a oni sobie ręce umyją, bo się zgodziłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alicja Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Nic nie odwołuj, najpierw niech się zacznie leczyć, potem ewentualnie wybaczysz. Rodzice współmałżonka w takich sytuacjach to najgorsze zło świata - na ciebie będą zwalać odpowiedzialność za błędy własnego dziecka. Jak macie dzieci, to o nie zadbaj, a nie o kogoś, kto jeszcze nic nie zrobił, a wyłącznie deklaruje, że cos może zrobi. Nie ustępuj teściom, bo zostaniesz z problemem, a oni sobie ręce umyją, bo się zgodziłaś.A co w sytuacji gdy mą pracuje za granica. i został mu nałożony zakaz opuszczenia kraju. a to on utrzymuje cała rodzine. czy chociaż w tym moge jakoś pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Nie ty masz status sprawcy, nie ty podejmujesz działania, poza tym nieźle musiał nawywijać, żeby mieć zakaz. Tą energie poświęć na szukanie pomocy dla siebie lub pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alicja Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Nie ty masz status sprawcy, nie ty podejmujesz działania, poza tym nieźle musiał nawywijać, żeby mieć zakaz. Tą energie poświęć na szukanie pomocy dla siebie lub pracy.niestety nie mam mozliwości podjąc pracy. a zobowiązał sie pisemnie ze bedzie lozył na dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alicja Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 po za tym właśnie dostałam informacje którą potwierdziła klinika że mąż zapisał sie na wszywkę alkocholowa. Dla mnie to jest z jego strony wielki krok że chce walczyć z nałogiem i chce byśmy byli razem, że zależy mu na mnie i na dzieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alicja Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 tylko jeżeli on został poddany ściganiu z urzędu czy ja jako poszkodowana mogę wycofać się od zarzutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi