zimbol Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Sądzicie, że wizyta u psychologa przez internet może być równie skuteczna, co wizyta u psychologa na tradycyjnym spotkaniu twarzą w twarz. Jestem teraz na etapie jakiegoś specjalisty i nie chcę popełnić błędu, by się później nie zrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naster Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Jak najbardziej. Tak samo jak można lokalnie trafić do dobrego i słabego psychologa, tak samo jest i w przypadku wizyt online. Dla mnie na przykład prościej rozmawiać się przez kamerkę, niż prosto w oczy i jakoś łatwiej jest mi wyrzucić wszystko co leży na sercu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimbol Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Masz namiar na jakiegoś dobrego specjalistę, skoro piszesz, że już przechodziłeś przez takie wizyty? Jakbyś mógł, to bardzo bym prosił o jakiś link oraz o info, czy warto skorzystać z tego psychologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naster Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Łącznie byłem na wizytach u dwóch różnych psychologów. Pierwsze raczej nie mogę polecić, bo zwyczajnie się nie spisał, widać było, że chciał żeby godzina zleciała jak najszybciej. Natomiast drugi, czyli https://www.przyjaznypsycholog.com/ i tam konsultacja psychologiczna była już na znacznie wyższym poziomie i tam uczęszczam cały czas, bo te wizyty faktycznie sporo mi dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malas Opublikowano 26 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 Oczywiście sam korzystam z takiego rozwiązania i bardzo jestem zadowolony z dotychczasowych rezultatów. Plusem jest to, że możesz korzystać z pomocy najlepszych psychologów, nie ograniczasz się do miejsca zamieszkania, wygodna forma kontaktu z dowolnego miejsca, a i też mam kontakt ze swoim psychologiem nawet codziennie, korzystam z WeTalk - platforma do komunikacji online z psychologiem, zobacz sobie na ich stronie jak to funkcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 W moim przypadku konsultacja psychologiczna online bardzo dobrze się sprawdziła. Na stronie: https://psychologonline-24.pl/ znajdziecie informacje o ofercie, z której korzystam w razie potrzeby. Mają oni bardzo dobrą kadrę psychologów, więc jestem przekonana że decydując się na ich usługi nie będziecie zawiedzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgataNowa Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Sądzicie, że wizyta u psychologa przez internet może być równie skuteczna, co wizyta u psychologa na tradycyjnym spotkaniu twarzą w twarz. Jestem teraz na etapie jakiegoś specjalisty i nie chcę popełnić błędu, by się później nie zrazić. Uważam, że pomoc psychologa przez internet niczemu nie odbiega od tej, udzielanej twarzą w twarz bezpośrednio w gabinecie. Jestem tego w sumie najlepszym. Sama korzystam z programu Elpis i bardzo sobie chwalę. Jak chcesz, to możesz dowiedzieć się więcej na ten temat na stronie: https://www.elpisonline.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Moim zdaniem to jest nawet większy komfort, bo jesteś w swoim domu, gdzie czujesz się bezpiecznie, a nie w obcym gabinecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Od siebie mogę polecić strefa-rozwoju.pl.tl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fijal14 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Za pośrednictwem www.przestrzen-pomocy.pl możesz umówić się na bezpośredni kontakt z psychologiem w formie online. Ciekawa propozycja, którą uważam, że warto wykorzystać. Spotkanie terapeutyczne można mieć z dnia na dzień więc jak komuś będzie zależało na szybkiej pomocy to faktycznie ta oferta przygotowywana przez ten serwis wypada bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogama Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Te konsultacje online to straszna farsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daga Opublikowano 24 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłby jednak psycholog online . Dodatkowo terapia tutaj prowadzona jest bardzo fachowo, pan Maciej potrafi dobrze wysłuchać pacjenta i odpowiednio doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi