sakira23 Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Jestem w trakcie poszukiwania kuriera, jakiś tani by się przydał który błyskawicznie dowozi paczki. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgon Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 A jaki rodzaj przesyłki cie interesuje? Bo jeśli większy gabaryt i wieksza waga to w takim razie najlepiej sprawdzi się paleta kurierem . Jeśli chodzi o wybór firmy to u brokera kurierskiego najlepiej spradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widlo Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Jestem w trakcie poszukiwania kuriera, jakiś tani by się przydał który błyskawicznie dowozi paczki. Ktoś coś? Kueirr Inpost najlepszy :) wsztko szybko i zdrabnie i internetowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malina112 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 dobrze kojarzy mi się firma DHL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaja88 Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Ja sobie wyszukuje na FastPost, to posrednicy usług kurierskich. Wpisuje się wymiary przesyłki i wyszukuja tanie firmy. I od przesyłki listowe, palety az po usługi lotnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanwozniak Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Na pewno nie DHL. 2 razy z rzędu nie chciało im się przynieść paczki do domu, tylko zostawili w żabce. Ze swojej strony polecam inpost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Korzystałam z usług wielu firm kurierskich i chyba nie potrafiłabym wskazać jednej, najlepszej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi