alf Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 dostałam kilka dni temu pracę, niestety jest ona stojąca. Zdradzcie jakieś sprawdzone sposoby żeby po 8-10h stania nie bolały mnie tak nogi i plecy Wiem że musze mieć wygodne buty, takie już posiadam, ale co poza tym ?No i moze dodam jeszcze, ze buty musza byc w nieco większym niż standardowy rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dancewithhim Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Jeśli w pracy nie ma takich gumowych mat z wypustkami na stanowisku by na tym stać, to będzie kiepsko. Ja akurat mam chodzącą po 10 godzin i da radę ale buty muszą być mogą wygodne i przewiewne. A w domu trzeba leżeć z nogami wyżej . To bardzo ważne.Zerknij sobie do sklepu Buty xl:https://www.butyxl.pl/botki-i-sztyblety-damskie-duze-rozmiary W sklepie sa buty dla kobiet noszących większe rozmiary. Na pewno znajdziesz tam coś odpowiedniego dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mala Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Z tego co widziałam, to jest sporo butów pediatrycznych, które wyglądają naprawdę fajnie. Moim zdaniem będą dobrym wyborem, nie tylko dlatego że są wygodne, ale dzięki nim będziesz miała odciążony kręgosłup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbaraGruszka Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Powiem Wam, ze sama w takich butach sportowych chodzę równiez na co dzień, Nie tylko biegam ale również skutecznie przemycam je w codziennych stylizacjach bo nie ma moim zdaniem wygodniejszych butów niż trampki czy sneakersy. Szpilki lubię ale nakładam jedynie na szczególne okazje, takie w których wiem, ze nigdzie nie będe wychodziła.... Od siebie polecam szczególnie sneakersy damskie od Adidas: https://bestshoes.com.pl/pl/c/Sneakersy/100/3 Wygodne na co dzień ale i do pracy. O ile oczywisćie nie macie w pracy dress code. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik66 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zdecydowanie wygoda i jakość wykonania to podstawa w przypadku obuwia do pracy. Jednak też w przypadku butów skórzanych warto postawić na porządne tłuszcze do butów, które pomagają w utrzymaniu ich świetnego wyglądu. Przede wszystkim chroniąc przed pękaniem skóry i niszczeniem materiału pomimo niezbyt korzystnych warunków atmosferycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleszczak Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Ja również przeważnie noszę buty sportowe, ponieważ są dla mnie najwygodniejsze i pasują do większości ubrań jakie posiadam w szafie. Dlatego myślałem o zakupie nowych butów sportowych, bardzo podoba mi się ta oferta https://shezamme.com/kategoria/buty/yeezy/ . Znajomy polecił mi ten sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi