Kategorie
Skocz do zawartości

Gdzie kupujecie ubrania w sieci

kosek77

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny! Gdzie kupujecie ubrania w sieci, jakie sklepy polecacie. Jeśli macie jakieś swoje sprawdzone marki, które możecie polecić to dajcie znać. Szukam jakiegoś sklepu, gdzie faktycznie będzie można coś sensownego trafić i ubrania będą w dobrej cenie. Jak ewentualnie możecie coś pod tym kątem polecić to dajcie znać, chętnie skorzystam z podpowiedzi.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...

Rzeczywiście tresorbutik.pl to ciekawy sklep w sieci, z dużą ilością różnych produktów wydaje mi się, że każdy coś tam sensownego będzie w stanie wybrać. Przede wszystkim dużo sukienek i spódniczek mini więc jak lubisz te klimaty jak to się mówi to mam wrażenie, że będziesz faktycznie zadowolona z tego sklepu. Szybko wysyłają, oczywiście można zwrócić w ciągu dwóch tygodni więc wygoda, bo można na sobie zobaczyć jak to wygląda.

A to zależy czego szukasz - ja najpierw przeglądam blogi o modzie, w poszukiwaniu inspiracji. A później uderzam do sklepów internetowych, a gdzie konkretnie? To już zależy od rodzaju ubrania jaki potrzebuję. Najczęściej sprawdzam jakieś duże sklepy (dużo przecen i kodów rabatowych). Z kolei jeśli szukam czegoś unikatowego to typowo małe butiki z ubraniami - przez internet oczywiście. Także podsumowując - sklepów jest mnóstwo i trzeba po prostu określić dokładnie jakich ubrań potrzebujesz - przeglądnij szafę przed zakupami :)

• 2 miesiące temu...

W sumie nie mam swojego jednego ulubionego sklepu. Kupuję w wielu różnych miejscach, przynam, że poluję na promocje ;) I kupuję głównie na promocjach. 

Nie wiem czy znacie stronę ding, ale można na niej zobaczyć sobie promocje do wielu sklepów z ubraniami Akurat tutaj mozna zobaczyc sobie promocje do sklepu Sinsay

https://ding.pl/sinsay,1121

A  w sklepie obecnie mają ich sporo na całkiem niezłej jakosci ciuchy

Częściej również zamawiam przez internet niż kupuję stacjonarnie. Jakos łatwiej przez neta znaleźć mi to co jest mi potrzebne. 

Cześć. W dzisiejszych czasach kupowanie ubrań w Internecie nie jest trudne. Musisz tylko wpisać to, co chcesz. Ostatnio kupiłam sobie odzież lnianą. Czy wiesz, że teraz jest bardzo modne? Ja też nie wiedziałem. Ale świat Internetu pomaga wszystko poznać i dopasować. Kupiłam sobie sukienkę z lnu

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

No to ja dorzuce równiez sklep z ubraniami od siebie, mianowicie Textil Market:

https://txm.pl/on/odziez-meska/bluzy

Mają tam dobrej jakości ubrania dla mężczyzn i dla kobiet, a obecnie sporo kolekcji jesiennych. Co na plus

znacznie większy wybor ciuchów niż w sklepie stacjonarnym

szybka dostawa i bezproblemowe zwroty

duży wybór producentów, w tym również polskich

no i niezłe ceny

• 4 tygodnie później...

Zdecydowałam się wypowiedzieć w tym wątku, ale chciałabym zwrócić się do osób, które działają w branży odzieżowej. Na stronie: https://ptak.com.pl/product-category/plaszcz/ znajdziecie informacje o hurtowni płaszczy damskich. Trafiłam na ich ofertę przypadkowo i jestem pod wrażeniem. Mają ogromny wybór modeli i kolorów.

• 2 tygodnie później...

Zima niedługo - warto więc pomyśleć o czymś cieplejszym do ubrania. Myślę, że całkiem dobrą opcją będą na przykład kurtki puchowe: https://youneedit.pl/Wszystko-co-musisz-wiedziec-o-kurtkach-puchowych-blog-pol-1631205948.html. Wybór takich kurtek dostępny w sieci jest bardzo duży.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Jest na FB obecnie taka grupa Cheap & Fashion, która zajmuje się sprzedażą ubrań i mają sporo ciekawych propozycji, w tym ubrania od znanych marek światowych. Kupiłem u nich dwa razy i jestem zadowolony, mają dobre ceny, lepsze niż internetowe sklepy a jednocześnie oferują także produkty, które są z metkami więc nie ma obaw, że to jakieś podróbki a na FB to najczęstszy problem takich zakupów.

Jeden z moich ciekawszych zakupów ostatnio https://monikaswiderska.pl/sklep/koszule/sukienka-koszulowa-czarna/. Byłam na kilku imprezach to ludzie komentowali, że wyglądam, jakby wyrwana z okładki i faktycznie przy właściwym dopasowaniu dodatków czujesz się rewelacyjnie. Dziewczyny coraz częściej, tak mi się wydaje, szczególnie młode chodzą w „workowatych” kreacjach, w ogóle nie dbają o swój wizerunek. Mnie trochę inaczej wychowano. Pierwsze wrażenie bardzo się liczy, a taka odzież zdecydowanie pomaga się wyróżnić

A ja ostatnio doceniam uroki sklepów stacjonarnych, szczególnie takich w centrach handlowych, gdzie można po prostu wyjść z domu, między ludzi i widzieć coś więcej niż własne 4 ściany. W centrach lubię takie miejsca jak tohttps://www.milleniumhall.pl/marki/restauracje-i-kawiarnie.html, wysepki gdzie mogę zjeść albo napić się kawy. Oby nie trzeba było z tego znowu zrezygnować przy jakimś lockdownie..

Jest na FB obecnie taka grupa Cheap & Fashion, która zajmuje się sprzedażą ubrań i mają sporo ciekawych propozycji, w tym ubrania od znanych marek światowych. Kupiłem u nich dwa razy i jestem zadowolony, mają dobre ceny, lepsze niż internetowe sklepy a jednocześnie oferują także produkty, które są z metkami więc nie ma obaw, że to jakieś podróbki a na FB to najczęstszy problem takich zakupów.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...