Gość On30 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Cześć. Złożyłem zeznanie podatkowe na adres zamieszkania. Wydaje mi się że właściciel nie odprowadza podatku z najmu. Czy przez moje rozliczenie może to jakoś wyjść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Niestety nie mam pojęcia jak to wygląda.. może ktoś z pozostałych forumowiczów podpowie Ci coś konkretniejszego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Nie wyjdzie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik66 Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Jeżeli chcecie przede wszystkim skutecznie, dokładnie i bezpiecznie rozliczyć wszystkie podatki to tutaj zdecydowanie mogę polecić Wam do sprawdzenia również portal https://www.podatki.biz/artykuly/pit-37-w-wersji-online-przewodnik-po-elektronicznym-rozliczaniu-deklaracji-podatkowych_40_49619.htm gdzie znajdziecie szereg konkretnych podpowiedzi i wskazówek, żeby to zrobić szybko i dokładnie online. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełP32 Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 W mojej opinii zdecydowanie warto znać aktualne obowiązki podatkowe. Jeżeli zastanawiacie się nad tym jakie są obowiązki podatkowe przedsiębiorcy i na co powinniście uważać oraz kiedy iścić płatności to decydowanie polecam zapoznać się z materiałami na platformie Cridoteka przygotowane przez specjalistów z branży, którzy na pewno dokładnie przedstawią Wam wszystkie warunki i też zmiany. Mam nadzieję, że także podzielicie się swoimi spostrzeżeniami w tym zakresie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgadzam się z kolegą powyżej, obecnie można całą potrzebną wiedzę znaleźć w Internecie. Jeśli chodzi o rozliczenia podatkowe i wypełnianie PITów, to rokrocznie pojawiają się nowe artykuł z aktualnymi informacjami i opisanymi zmianami w stosunku do poprzedniego roku. Tutaj mogę polecić ten tekst https://finanse.wp.pl/pit-37-w-pigulce-co-warto-o-nim-wiedziec-6831736360913568a - sporo przydatnych informacji na temat PIT 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleszczak Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Ja na szczęście mam od tego wszystkiego księgową, ale lubię co nieco wiedzieć na temat rozliczania podatku. Jeśli nie wiesz, jak się rozliczyć, to w tym artykule https://zainwestujwgminie.pl/kto-rozlicza-sie-na-formularzu-pit-37/ znajdziesz bardzo przydatne wskazówki dotyczące PITu-37. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi