BarbaraGruszka Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 W co najlepiej teraz wsadzić pieniądze? Powiedzmy 300k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 W co najlepiej teraz wsadzić pieniądze? Powiedzmy 300k Do szafy, między ręczniki albo do banku na lokatę 0,01 procent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazer Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Z jednej strony są to naprawdę duże pieniądze. Z drugiej strony zbyt małe na jakieś dużę powazne inwestycje. Sam ostatnio sie nad tym zastanawiałem. NIe chcę trzymać w skarpecie bo przy obecnej inflacji wartość pieniędzy naprawdę topnie.... Brałem pod uwagę zainwestowanie w farmę fotowoltaiczną https://ekohub.pl/farma-fotowoltaicznaJeżeli ktos siedzi w temacie to chętnie poczytam sobie czy warto czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karola12b Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 W obecnych czasach chyba najbardziej opłacają się nieruchomości, tym bardziej że ich cena stale wzrasta, a mimo to nie brakuje chętnych na kupno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekDon Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Przede wszystkim w siebie i swoją edukację, jeżeli natomiast chodzi o wskazówki na co zwrócić uwagę to polecam zajrzeć na portal https://finansowy360.pl/ gdzie poszerzycie wiedzę w tym zakresie i jednocześnie dowiecie się więcej na temat finansów i dbania o swoje środki pieniężne które warto systematycznie odkładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivojim Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Fotowoltaika jest dobrą opcja ale dla osoby, która sie na tym zna. Oraz która ma kontakty wśród firm robiących takie instalacje. Nie na każdym terenie również mozna zrealizować inwestycję. Jesli chciałabys oszczędzac w bardziej tradycyjnej formie, na przykład na lokatach polecam na początku zajrzeć sobie na stronę:https://www.tanie-konto.pl/ranking-lokat/Na stronie jest ranking lokat. Lokaty obecnie są nisko oprocentowane tak wiec jeśli decydujesz się na tego typu formę oszczędzania, to warto jest je sobie przejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleszczak Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Jeżeli jesteś początkującym inwestorem polecam na start stronę inwestycje w fundusze inwestycyjne. Znajdziesz tutaj wiele ważnych wskazówek i podpowiedzi jak mądrze rozpocząć swoją przygodę z inwestowaniem środków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Możliwości tak naprawdę jest sporo, a taki kapitał to jednak coś, mało kto może się pochwalić podobną kwotą. Może poszukaj informacji w sieci? Odwiedź ten artykuł, gdzie można zapoznać się z popularnymi blogami finansowymi, poruszającymi ogólne zagadnienie związane właśnie z finansami, kredytami czy inwestycjami i zarządzaniem pieniędzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Widzę tutaj informacje o kilku naprawdę ciekawych kwestiach. Dobrze, że dzielicie się takimi treściami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Akcje to dobry pomysł, wybierz dobrego maklera i działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taliczan Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Alternatywa dla lokat bankowychCzyli korzystniejsze formy oszczędzania niż na lokatach bankowychAlternatywne sposoby oszczędzania i inwestowania.Inwestycja w Pożyczki (P2P) to alternatywa do lokat bankowychZ pominięciem banków. Zdecydowanie wyższy dochód z odsetek 10-12% Przy standardowych inwestycjach.Platformy inwestycyjne są w swoich państwach objęte nadzorem instytucji odpowiednich naszemu KNF (Komisji Nadzoru Finansowego), lub gwarantują wykup inwestycji, czyli spłaconych po terminie i niespłaconych pożyczekPrzeczytaj więcej na stronie: https://albertkredyty.pl/wordpress/inwestycje-w-pozyczki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudo Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Wszystkie moje oszczędności zainwestowałem w złoto i kryptowaluty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtaas Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 A co sądzicie o kryptowalutach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Kryptowaluty to śliski temat, ja się w to nie pcham. Myślę o otwartych funduszach inwestycyjnych, na stronie zarabiajmy czytałem, że to ciekawa alternatywa z przyzwoitym zwrotem z inwestycji. No i ta działka jest nadzorowana przez knf więc bezpieczniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata345 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Mieszkanie kupić pod wynajem. Zwróci się, jak zakupisz w dobrej inwestycji, jak. np. Apartamenty Nowy Marysin w Warszawie, tu masz stronę dewelopera http://apm-development.com.pl. Dobra lokalizacja, fajne mieszkanka z optymalnym metrażem, infrastruktura. Chętnych nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik66 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Ważne jest to, żeby skutecznie inwestować swoje pieniądze i jednocześnie skutecznie zwiększając wartość oszczędności. Myślę, że jedną z bezpieczniejszych form lokowania oszczędności są metale szlachetne, dlatego też ze swojej strony polecam sprawdzić https://www.mennicaskarbowa.pl/ gdzie produktów inwestycyjnych jest sporo m.in jeśli chodzi o złote monety i to po jednym z najlepszych cen na rynku, no i certyfikacją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaD Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Coraz więcej osób inwestuje w diamenty - https://mennicakapitalowa.pl/pol_m_Diamenty-151.html Myślę, że przy kwocie, o jakiej mowa na początku wątku, to jest to ciekawy sposób na ulokowanie kapitału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi