kosek77 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Kogo polecacie do przeprowadzki firmy? Zależy mi na firmie terminowej i solidnej. Mam do przewiezienia sporo drogiego sprzętu i nie chciałbym, żeby uległ on zniszczeniu w trakcie transportu. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caryk88 Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Osobiście uważam, że szczególnie gdy mamy masę rzeczy do przewiezienia, pomoc firmy przeprowadzkowej jest nie do przecenienia. Mam za sobą korzystanie z usług https://mrowka-bagazowka.pl/i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony. Do każdego klienta podchodzą indywidualnie. Wszelkie kwestie są konsultowane, a przy tym już sam transport rzeczy odbywa się w naprawdę ekspresowym tempie. Co zaś do cennika, jak dla mnie jest on bardzo atrakcyjny, szczególnie biorąc pod uwagę najwyższą jakość usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość polina Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 No jasne, że o wiele lepiej jest zatrudnić firmę, która całą przeprowadzkę zrobi za nas. Ja mogę polecić firmę Japa&Co. Mają naprawdę duże doświadczenie, co od razu widać po ich pracy. Uwijają się szybko, a do tego są bardzo pomocni, dzięki czemu przeprowadzkę z nimi wspomina się naprawdę miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolas Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 A z jakiego miasta ? Myślę że firma z Zakopanego nie będzie jechać nad morze po rzeczy firmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_s71 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 W ciemno polecam Global Service Przeprowadzki Warszawa, ta firma idealnie nadaje się do wykonywania kompleksowych i skomplikowanych przeprowadzek firmowych. Działają na terenie całego kraju. Ich pracownicy to doświadczona kadra, mają bardzo wysoką polisę na wszelkie zdarzenia. Naprawdę warto z nich skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Polecam firmę Taxi Bagażowe Kraków - oferują sprawny i bezpieczny transport mebli, sprzętów i dokumentów. Są rzetelni i godni zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Polecam firmę Taxi Bagażowe Kraków - oferują sprawny i bezpieczny transport mebli, sprzętów i dokumentów. Są rzetelni i godni zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek.koler Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Jeśli pochodzisz z okolic Radomia, to polecam taką firmę jak > https://www.przeprowadzki-radom.pl/Kompleksowa obsługa, kompletna pomoc przy przeprowadzce. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zośka dorota Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 zośka dorota a tu nie przyczepiasz się, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rei Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Ach te przeprowadzki... Ja mama już strach co to będzie u mnie. Muszę w ogóle sprawdzić jak ceno stoją przeprowadzki Warszawa Kabaty, bo nawet się nie orientuje. A czy znacie jakąś dobrą, sprawdzoną firmę? Możecie mi kogoś profesjonalnego polecici? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Chyba warto byłoby poszukać takiej firmy w swojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość carrera Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Odezwij się koniecznie do firmy Japa&Co. Oni pomogą Ci ze wszystkim od początku do końca. I nawet nie zapłacisz za to dużo, a jak chcesz wiedzieć dokładnie ile, to po prostu do nich zadzwoń i zrobią Ci darmową wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Adexim na pewno wam załatwi wszystko tak, jak trzeba. Znamy temat od środka i wiemy, czego można się po nim spodziewać, ale to wszystko zależy od Was. Jeśli będziecie mieć dobrego wykonawcę, to przeprowadzka zostanie załatwiona tego samego dnia, a przynajmniej tak to wyglądało u was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manna Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Japa&Co to jedna z lepszych firm zajmujących się przeprowadzkami. Przeprowadzali największe firmy, także jestem przekonana, że poradzą sobie ze wszystkim, bez względu na wielkość i rodzaj przeprowadzki. No i co ważne - ceny też mają dobre, także nie puszczą nas z torbami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yasmine Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 To fakt, że Japa&Co jest jedną z lepszych firm, które zajmują się przeprowadzkami. Mają ekipę ze sporym doświadczeniem, także można mieć pewność, że wszystkie rzeczy będą w dobrych rękach i że nic się na pewno nie uszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Przypominam Adexim. Warto skontaktować się nawet po to, aby dowiedzieć się, jak to u nich wygląda. A rzeczywiście wszystko nam kompleksowo zrealizowali od A do Z, tak jak tego oczekiwaliśmy. Przecież realizowanie tego samego na własną rękę to jedna wielka masakra… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazikdobry Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Kogo polecacie do przeprowadzki firmy? Zależy mi na firmie terminowej i solidnej. Mam do przewiezienia sporo drogiego sprzętu i nie chciałbym, żeby uległ on zniszczeniu w trakcie transportu. Pozdrawiam serdeczniePrzeprowadzki biura zleciliśmy firmie https://kimbo-transport.pl/oferta/transport-mebli/ Profesjonalnie przygotowali i zabezpieczyli meble. Obsługa i przewóz przebiegł bardzo sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntoninaTosia91 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Razem z mężem zaufałam jednej firmie, podczas dwóch przeprowadzek.Myślę, że to juz świadczy o poziomie usługi, prezentowanej przez tą firmę Japa&Co.Bardzo profesjonalne chłopaki z czystym sumieniem polecamy ich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Igulla Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Ja polecam niezastąpioną firmę Japa&Co. Oni faktycznie przeprowadzą wszystko i wszytkich w mgnieniu oka. Do tego mają naprawdę dobre ceny, co jednak ma znaczenie, kiedy sporo pieniędzy wydało się na nowe miejsce zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbaakus Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Nie wiem jakie okolice ale jeżeli Białystok polecam M-Trans przenosili naszą firmę i szefostwo było zadowolone z ich usług. ________________https://firma-podlasie.pl/ogrod-i-balkon-jak-zaaranzowac/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anastazja55 Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Jeśli chodzi o firmę taką do przeprowadzki to warto zajrzeć tutaj https://ads-przeprowadzki.pl/przeprowadzki-biur-warszawa/ Bardzo dobra opcja jeśli ktoś np szuka firmy, która organziuje przeprowadzki biur i firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Igylla Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Najlepszą firmą, która zajmuje się przeprowadzkami jest Japa&Co. I na pewno potwierdzi to każdy, kto miał z nimi do czynienia. Są solidni, mają dobre ceny i można im powierzyć każdą przeprowadzkę, na pewno poradzą sobie ze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskimiriski Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego Tak się składa, że ja również powoli zaczynam się do tych działań przymierzać i jestem zdania, że przeprowadzka biura jest sprawą bardzo ważną. Nawet już miałem okazję zobaczyć na stronie https://artmovers.pl/przeprowadzki-biur/iż są specjalistyczne firmy, które się tymi rzeczami zajmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dugga Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Również uważam, że najlepszą firmą, która zajmuje się przeprowadzkami jest Japa&Co. I powie to każdy, kto przeprowadzał się z nimi. Mają najlepszą ekipę, która sprawdzi się przy każdej, nawet najcięższej przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arystokratka Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego W kwestii przeprowadzki firmy na pewno ważny będzie transport mebli, o którym więcej można przeczytać tutaj https://artvocado.pl/jak-przebiega-transport-mebli-w-branzy-meblarskiej. Jest to ważne zarówno w przypadku firm meblarskich, jak i właśnie przeprowadzki biura;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi