FoxTattoo Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Dzień dobry! Poszukuję rad odnośnie założenia własnej działalności artystycznej, w którą będzie wchodziło: wykonywanie tatuaży, sprzedaż grafik i obrazów.Poszukuję również księgowej z Warszawy, która zna się na branży i poprowadzi moją działalność.Pozdrawiam,Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Myślę, że warto rozejrzeć się za ofertami biur w internecie. Na pewno w ten sposób szybciej znajdziesz konkretne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazikdobry Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia W Warszawie myślę, że każde biur rachunkowe sobie z tym poradzi. --- https://www.zti.com.pl/salon-tatuazu-w-warszawie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi