Kategorie
Skocz do zawartości

Jaka reklama?

nimoremas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Myślę, że na prawdę warto będzie się zastanowić nad takim rozwiązaniem jak billboardy. Tutaj https://www.znajdzreklame.pl/reklama-wielkoformatowamasz namiary na agencję, która zajmuje się takimi kampaniami reklamowymi i moim zdaniem na prawdę warto się zdecydować na współpracę z nimi

• 2 tygodnie później...

Wydaje mi się że jeśli chodzi o reklamę wielkoformatową to chyba jedną z najciekawszych propozycji przedstawia firma Be-Media. Nie wiem zresztą jaki budżet ma się do dyspozycji. O reklamie można też poczytać tutaj reklama w komunikacji. Dla małych biznesów reklama w tramwajach i reklama w autobusach będzie chyba najlepszym rozwiązaniem ponieważ ściąga klientów w lokalizacji reklamodawcy.

Tu też fajny link do strony o dziwnej domenie ale z zawartością reklam w komunikacji i pokazane tam światowe rozwiązania reklamowe. Warto zajrzeć.  :)

Miks reklam- tradycyjna i internetowa :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Agencja hostess Warszawa

Dokładnie tak. I też trzeba pamiętać by na bieżąco weryfikować działania jakie prowadzą dla nas wynajęte agencje. Co niektórzy dają wolną rękę i potem robią się cyrki. Żeby do tego nie dopuścić regularnie warto przeprowadzać audyty marketingowe http://ammf.pl/ - dzięki nim będzie można na bieżąco optymalizować działania reklamowe tak, by były zarówno efektywne oraz nie pożerały lwiej części dochodu

Postaw na gadżety reklamowe, to zawsze się sprawdza, tylko musisz trafić w gust klienta i nawiązać do tego, czym się zajmujesz - nie dawaj długopisów, to już przereklamowane, raczej nikt się nie cieszy z takiego upominku :) Ja zamawiałem parasolki solidne, z logo firmy i danymi do kontaktu i klienci zadowoleni bardzo. Bo parasolka zawsze się przyda :) Sprawdź koniecznie https://www.studiosiedem.com.pl/kategoria-gadzety-przeciwdeszczowe-i-przeciwsloneczne,8.html mają dobre ceny, szybko realizują zlecenie. Sam nadruk trwały, nie straszne mu upały ani duży deszcz. Parasolki też skonstruowane tak, że nie wyginają sie przy pierwszym mniejszym wietrze :)

• 1 miesiąc temu...

Jaka by ta reklama nie była, pamiętaj, żeby wpisywała się w identyfikację wizualną Twojej marki. Buduj spójność, bo ona bardzo mocno wpływa na rozpoznawalność brandu. Jeśli potrzebujesz konkretnej pomocy, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. Postaramy się pomóc w kwestii brandingu.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Ulotki to najlepsza forma reklamy bo trafia bezpośrednio do potencjalnego klienta. Polecam usługi firmy F.H.U. Rocks oferującej kolportaż ulotek, gazetek i innych materiałów reklamowych bezpośrednio do skrzynek pocztowych.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Polecam serwisy społecznosciowe. Obecnie praktycznie każdy ma konto na jednym z serwisów takich jak facebook czy instagram I taka reklama bywa najskuteczniejsza. 

Jesli samodzielnie macie problemy z prowadzeniem profilu polecam kontakt z agencja social media:

https://asiaya.pl/prowadzenie-facebooka-kiedy-skorzystac-z-pomocy-agencji-social-media/

Która będzie w stanie poprowadzić takie kampanie. 

Jeśli zastanawiacie się jaką formę reklamy wybrać to ja polecam tutaj http://www.adept-liceum.pl/social-media-jak-skutecznie-z-nich-korzystac/przeczytać o social mediach i tym jak można je wykorzystać skutecznie do promocji. Tam wasze kampanie będą miały najwięcej odbiorców, zdecydowanie.

• 3 tygodnie później...

Reklama internetowa to teraz podstawa.

Pewnie, że tak! Polecam Scorise - Agencja Marketingowa Warszawa. Współpracuję z nimi od jakiegoś czasu i jak na chwilę obecną jestem bardzo zadowolony z efektów ich działań. Więcej znajdziesz na ich stronie https://www.scorise.com/pl/ - sprawdź koniecznie :)

• 2 tygodnie później...

Według mnie strona www oraz pozycjonowanie stron www - to najlepsza reklama

Wydaje mi się że jeśli chodzi o reklamę wielkoformatową to chyba jedną z najciekawszych propozycji przedstawia firma Be-Media. Nie wiem zresztą jaki budżet ma się do dyspozycji. O reklamie można też poczytać tutaj reklama w komunikacji. Dla małych biznesów reklama w tramwajach i reklama w autobusach będzie chyba najlepszym rozwiązaniem ponieważ ściąga klientów w lokalizacji reklamodawcy.

Tu też fajny link do strony o dziwnej domenie ale z zawartością reklam w komunikacji i pokazane tam światowe rozwiązania reklamowe. Warto zajrzeć.  :)

Najlepszym miejscem do bezpiecznej zabawy i doborowego towarzystwa jest robienie tego z naszą firmą! Wspieramy naszych graczy i inwestorów, zachowujemy zasady uczciwości i utrzymujemy pierwsze miejsce na rynku europejskim od ponad 5 lat. Dołącz do naszej społeczności graczy. Przywódcy są tutaj parimatch.tech/academy!

Najlepsza jest reklama zewnętrzna czyli bilbordy, plakaty, tablice lub reklama na samochodzie - to trafia najlepiej do lokalnego klienta. Materiały reklamowe tego typu zamawiam firmie MiK Agencja Reklamy Zewnętrznej. Zlecenia wykonują szybko i dokładnie. Polecam ich usługi!

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...