nimoremas Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Czy ktoś z was może mi powiedzieć jaka jego zdaniem forma reklamy lokalnej będzie najlepszym rozwiązaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamarek44 Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Myślę, że na prawdę warto będzie się zastanowić nad takim rozwiązaniem jak billboardy. Tutaj https://www.znajdzreklame.pl/reklama-wielkoformatowamasz namiary na agencję, która zajmuje się takimi kampaniami reklamowymi i moim zdaniem na prawdę warto się zdecydować na współpracę z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimoremas Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Muszę Ci przyznać, że wygląda to na prawdę interesująco. Nie myślałem nawet o takim rozwiązaniu, ale jeśli ma to być skuteczne to chyba spróbuję. Wielkie dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamarek44 Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Nie ma za co, cieszę się że mogłem pomóc i mam nadzieję, że reklama się opłaci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Reklama internetowa to teraz podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Wydaje mi się że jeśli chodzi o reklamę wielkoformatową to chyba jedną z najciekawszych propozycji przedstawia firma Be-Media. Nie wiem zresztą jaki budżet ma się do dyspozycji. O reklamie można też poczytać tutaj reklama w komunikacji. Dla małych biznesów reklama w tramwajach i reklama w autobusach będzie chyba najlepszym rozwiązaniem ponieważ ściąga klientów w lokalizacji reklamodawcy. Tu też fajny link do strony o dziwnej domenie ale z zawartością reklam w komunikacji i pokazane tam światowe rozwiązania reklamowe. Warto zajrzeć. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuel Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Miks reklam- tradycyjna i internetowa :) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Agencja hostess Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sakira23 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Dokładnie tak. I też trzeba pamiętać by na bieżąco weryfikować działania jakie prowadzą dla nas wynajęte agencje. Co niektórzy dają wolną rękę i potem robią się cyrki. Żeby do tego nie dopuścić regularnie warto przeprowadzać audyty marketingowe http://ammf.pl/ - dzięki nim będzie można na bieżąco optymalizować działania reklamowe tak, by były zarówno efektywne oraz nie pożerały lwiej części dochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komor Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Postaw na gadżety reklamowe, to zawsze się sprawdza, tylko musisz trafić w gust klienta i nawiązać do tego, czym się zajmujesz - nie dawaj długopisów, to już przereklamowane, raczej nikt się nie cieszy z takiego upominku :) Ja zamawiałem parasolki solidne, z logo firmy i danymi do kontaktu i klienci zadowoleni bardzo. Bo parasolka zawsze się przyda :) Sprawdź koniecznie https://www.studiosiedem.com.pl/kategoria-gadzety-przeciwdeszczowe-i-przeciwsloneczne,8.html mają dobre ceny, szybko realizują zlecenie. Sam nadruk trwały, nie straszne mu upały ani duży deszcz. Parasolki też skonstruowane tak, że nie wyginają sie przy pierwszym mniejszym wietrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cucaburra Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Jaka by ta reklama nie była, pamiętaj, żeby wpisywała się w identyfikację wizualną Twojej marki. Buduj spójność, bo ona bardzo mocno wpływa na rozpoznawalność brandu. Jeśli potrzebujesz konkretnej pomocy, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu. Postaramy się pomóc w kwestii brandingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filip Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Ja postawiłem na reklamę poprzez billboardy zamówione w Agencji Reklamy MiK. Myślę, że reklamy są skuteczne, bo od czasu ich umieszczenia notuję większą sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Ulotki to najlepsza forma reklamy bo trafia bezpośrednio do potencjalnego klienta. Polecam usługi firmy F.H.U. Rocks oferującej kolportaż ulotek, gazetek i innych materiałów reklamowych bezpośrednio do skrzynek pocztowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 ciekawe propozycje ma firma agir.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivojim Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Polecam serwisy społecznosciowe. Obecnie praktycznie każdy ma konto na jednym z serwisów takich jak facebook czy instagram I taka reklama bywa najskuteczniejsza. Jesli samodzielnie macie problemy z prowadzeniem profilu polecam kontakt z agencja social media:https://asiaya.pl/prowadzenie-facebooka-kiedy-skorzystac-z-pomocy-agencji-social-media/ Która będzie w stanie poprowadzić takie kampanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleszczak Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Jeśli zastanawiacie się jaką formę reklamy wybrać to ja polecam tutaj http://www.adept-liceum.pl/social-media-jak-skutecznie-z-nich-korzystac/przeczytać o social mediach i tym jak można je wykorzystać skutecznie do promocji. Tam wasze kampanie będą miały najwięcej odbiorców, zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rimsky Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Reklama internetowa to teraz podstawa. Pewnie, że tak! Polecam Scorise - Agencja Marketingowa Warszawa. Współpracuję z nimi od jakiegoś czasu i jak na chwilę obecną jestem bardzo zadowolony z efektów ich działań. Więcej znajdziesz na ich stronie https://www.scorise.com/pl/ - sprawdź koniecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysia8383 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Według mnie warto inwestować w reklamę w internecie bo słyszałam już od wielu przedsiębiorców że właśnie taka reklama daje najlepsze efekty. Tutaj https://adnext.pl/macie grupę agencji marketingowych która jest warta wyboru bo znają się na tej branży jak nikt inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aro1992 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 A Facebook Ads? Jak się dobrze zrobi kampanię remarketingową, to można sporo na niej zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał79 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 według mnie najlepszą i zarazem najtańszą formy reklamy w Internecie są strony internetowe odpowiednio pozycjonowane i reklamowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał79 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Według mnie strona www oraz pozycjonowanie stron www - to najlepsza reklama Wydaje mi się że jeśli chodzi o reklamę wielkoformatową to chyba jedną z najciekawszych propozycji przedstawia firma Be-Media. Nie wiem zresztą jaki budżet ma się do dyspozycji. O reklamie można też poczytać tutaj reklama w komunikacji. Dla małych biznesów reklama w tramwajach i reklama w autobusach będzie chyba najlepszym rozwiązaniem ponieważ ściąga klientów w lokalizacji reklamodawcy. Tu też fajny link do strony o dziwnej domenie ale z zawartością reklam w komunikacji i pokazane tam światowe rozwiązania reklamowe. Warto zajrzeć. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rominause Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Najlepszym miejscem do bezpiecznej zabawy i doborowego towarzystwa jest robienie tego z naszą firmą! Wspieramy naszych graczy i inwestorów, zachowujemy zasady uczciwości i utrzymujemy pierwsze miejsce na rynku europejskim od ponad 5 lat. Dołącz do naszej społeczności graczy. Przywódcy są tutaj parimatch.tech/academy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 Najlepsza jest reklama zewnętrzna czyli bilbordy, plakaty, tablice lub reklama na samochodzie - to trafia najlepiej do lokalnego klienta. Materiały reklamowe tego typu zamawiam firmie MiK Agencja Reklamy Zewnętrznej. Zlecenia wykonują szybko i dokładnie. Polecam ich usługi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimbol Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Moim zdaniem marketing internetowy jest skuteczną i wartą zakupu reklamą. Sam korzystam z oferty agencji marketingu internetowego https://www.lartweb.pl/ i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuel Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Jeśli chcecie rozkreklamować swoją firmę to agencja hostess będzie na pewno dobrym rozwiązaniem :) pamietajcie że "żywa" reklama wciąż ma ogromną moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boddekk Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 W jaki sposób dbacie o reklamę Waszej firmy? Osobiście moge Wam polecić stronę https://seo-www.pl/blog/podstawowe-pojecia-dotyczace-pozycjonowania/ , na której znajdziecie usługi profesjonalnej firmy z branży SEO. Ktoś z Was korzystał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi