Piotr05 Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Witam. Mam problem. Posiadam trójkę rodzeństwa. Nie mamy zapisane w spadku kto dziedziczy mieszkanie, ale brat twierdzi, że mama mu je obiecała po śmierci. Potrzebuję dobrego prawnika. Jestem z okolic Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek771 Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Miałem podobną sprawę. Rodzicie niby obiecali siostrze to mieszkanie, ale wraz z bratem poszliśmy do sądu. Pomógł nam Pan Hilarowicz. Tutaj masz kontakt do niego - https://kancelariahilarowicz.pl/. Sprawa ciągnęła się może z rok. Mamy już prawomocny wyrok, że przy sprzedaży mieszkania musimy podzielić kwotę na naszą trójkę. W przypadku, gdy któreś z nas chciałoby kupić to mieszkanie to oczywiście musi spłacić każdą ze stron. Skontaktuj się z Panem Hilarowiczem. Jest z Opola, a to rzut beretem do Wrocławia ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszKaw Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Z tymi spadkami może być różnie. Ja miałem również problemy ze spadkiem, chciał zagarnąć to wszystko mój brat przyrodni. Wynajęłam do pomocy kancelarię prawną żeby walczyć o swoje zachowek i spadek. Nie było to łatwe bo robił wszystko abym nic nie dostał. Na szczęście kancelaria Koschel-Sturzbecher której zaufałem miała duże doświadczenie w tego typu sprawach i się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi