Admin Księgowość Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 W rozliczeniu za 2007 rok urzędy skarbowe będą przekazywać 1 proc. podatku dla organizacji wskazanej przez podatnika. Resort finansów pozwolił na wpisywanie w zeznaniu PIT konkretnego celu przekazania 1 proc. podatku. Niektóre urzędy ignorują polecenie ministerstwa i nie chcą przekazywać informacji, np. o koncie danego dziecka. Powrót do artykułu: 1 procent może nie trafić na subkonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rena zWarszawa Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Urzędy Skarbowe sa leniwe im sie nie chce wypełniac przelewów na konto wskazanej osoby niepełnosprawnej. Sama jestem taka osoba i wiem, ze nie przekazują nam oje konto w Fundacji Aktywnej Rehabilitacji 1% który wskazała moja rodzina i znajomi- to skandal! nadal bee jeździła na wózku inwalidzkim tylko nie na elektrycznym bo pfron NIE DA MI ANI GROSZA BO JESTEM PARAPLEGICZKA A NIE TETRAPLEGICZKA, CZYLI MOJE RECE SA JUZ ZDROWE I MOGE SOBIE POPYCHAC WÓZEK, ALE NIE MAM JUZ SIŁ NA TO. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi