Gość jurek Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 W związku,że po12 latach działalności musiałem zamknąć firmę,obciążoną długami wobec US,zus i oczywiście kontrahentów,co miałem to mi zabrał bank(i do tej pory się nie rozliczył)więc nie mieli już ze mnie z czego zedrzeć ,minęło już ponad 7 lat od zamknięcia firmy.Po 5latach jak się trochę podleczyłem rozpocząłem pojedynczą działalność usługową ,żeby się jakoś utrzymać(małe dochody na ryczałcie)i teraz chciałbym uregulować swoje zaległości.Słyszałem,że po 5latach US powinien dać spokój,niestety podatek mam do zapłacenia w dwóch miastach.W czasie tych perypetii zachorowałem i nie za bardzo pamiętam co i ile zalegam,czy mogę napisać ,że proszę o umorzenie bez podania sumy,co jeszcze tam napisać tym bardziej,że obecnie szukam pracy sporadycznej po całej Europie.Trochę to skomplikowane i za bardzo nie wiem gdzie sie dokładnie dowiedzieć,żeby czegoś nie zepsuć.Z poważaniem jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi