Caryk88 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Jakiego adwokata lub kancelarię możecie polecić która zajmie się obsługą prawną mojej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XYZ26 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 W Warszawie i nie tylko polecam ssk radcowie prawni , korzystałem i nie zawiodłem się. A zwłaszcza mec. Piotra Stosio z Warszawy.https://ssk-legal.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uslugiksiegowe Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Pełna obsługa prawna firm,Prowadzenie księgowości.Doradztwo. Zapraszamy. Strona: ksiegowosc-spolek-zoo.plTelefon: 12 378 38 35E-mail: oferta@ksiegowosc-spolek-zoo.pl Cała Polska, obsługujemy klientów niezależnie od lokalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamiko Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 CleverLaw - Świerczek Jezierski Kancelaria Prawna Kancelaria zajmuje się przede wszystkim właśnie kompleksową obsługą przedsiębiorstw, specjalizując się w szczególności w zakresie prawa gospodarczego i cywilnego, prawa pracy oraz ochrony danych osobowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowskiczeslaw1 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 adwokattczew.com - Adwokat Tczew - Profesjonalna pomoc prawna dla firm i przedsiębiorstw. Główna specjalność kancelarii to prawo gospodarcze oraz handlowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izak Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Śmiało mogę polecić Kancelarię KRS z Katowic. A co do samej obsługi prawnej firm, to pamiętaj o tym, że za taką pomoc można rozliczać się na kilka sposobów, o czym tutaj przeczytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radwas Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Jakiego adwokata lub kancelarię możecie polecić która zajmie się obsługą prawną mojej firmy. Zapraszam do zapoznania się z ofertą prowadzonej przeze mnie kancelarii radcowskiej. Nie widzę w poście informacji na temat lokalizacji firmy, jednak obecnie wiele firm decyduje się na obsługę prawną online. Gdyby jednak lokalizacja była w tym przypadku bardzo ważna, kancelaria mieści się w Szczecinie. Kilka najważniejszych informacji na temat obsługi prawnej firm [link] można znaleźć na stronie internetowej (rozwijana część z pytaniami i odpowiedziami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław_Ochojski Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Jakiego adwokata lub kancelarię możecie polecić która zajmie się obsługą prawną mojej firmy. Byłoby miło poznać faktyczne potrzeby Pana/Pani firmy. Obsługa prawna to pojęcie bardzo szerokie. My stawiamy na specjalizację prawników w konkretnych obszarach. W mojej ocenie lepiej zaspokajać konkretne potrzeby pomocy prawnej, niż płacić abonament za "posiadanie swojego prawnika". Pozdrawiam,Mirosław Ochojskihttps://www.inlegis.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiakier Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Obsługi prawnej co prawda nie mam do polecenia, ale za to jestem ostatnio zachwycona programem Księga z Pakietu Przedsiębiorcy i dlatego bardzo i zdecydowanie polecam do rozliczania swoje DG na KPiR przez ten program. Podaję link, gdyby ktoś był zainteresowany...https://www.pakietprzedsiebiorcy.pl/ksiega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aligru Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Do obsługi prawnej firmy polecam tę kancelarię z Wałbrzycha - https://www.skilex.com.pl/prawo-gospodarcze/ prowadzą moje sprawy od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izak Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 A w jakim mieście szukasz? Z Katowic mogę polecić kancelarię KRS, tutaj również o nich piszą. Pomagają przy wielu sprawach, również w sporach z pracownikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Layla Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Obsługą prawną mojej firmy zajmuje się kancelaria Cejrowski z Tczewa. Jeśli ktoś ceni profesjonalizm, to na pewno warto się do nich zwrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kucharskiiii Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Naszą firmą pod względem prawnym zajmuje się pani mecenas Morawska z Gdańska. Pani Agata to niezwykle kompetentna kobieta, z ogromną widzą i doświadczeniem. Zawsze poświęca nam odpowiednią ilość czasu, bez pośpiechu czy zniecierpliwienia. Po prostu można liczyć na nią i na jej porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Emily Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Kancelaria Cejrowski z Gdańska zajmuje się również obsługą prawną firm, bardzo dobre rozwiązanie i owocna współpraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elka2002 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Radzę zerknąć sobie tutaj https://invelio.com.pl/biznes-i-finanse/dlaczego-warto-zainwestowac-w-stala-obsluge-prawna-firmy i poczytać. Można się tam bowiem dowiedzieć dlaczego warto zainwestować w stalą obsługę prawną firmy. Macie tam szereg ciekawych informacji i porad, które mogą okazać się niezwykle pomocne. Poczytajcie sobie konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgataNowa Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Myślę, że jeżeli szukasz kogoś z Jaworzna, to https://www.prawnikjaworzno.pl/ będzie mógł Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelszabla Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 My nie mamy u siebie w firmie działu prawnego i na stałe współpracujemy z kancelarią Pana Kamińskiego z Domaniewskiej. Dla nas stała wygoda, bo mamy obsługę wtedy kiedy jest taka potrzeba, a poza tym nie martwimy się o utrzymywanie prawników w firmie na stałe. Jeśli chodzi o prawników świetnie sobie radzą, kancelaria na wysokim poziomie, bardzo dobry kontakt z nimi. Z naszej perspektywy zdecydowanie pozytywna współpraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malwinagawenda Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Nie mam pojęcia w jakiej branży działasz, ale jeśli będziesz poszukiwał kancelarii transportowej, która ogarnie takie tematy, jak np. rozliczanie czasu pracy kierowców czy obsługa prawna firm transportowych to polecam firmę Koben. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arystokratka Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 Myślę, że warto spróbować znaleźć bezpłatną pomoc prawną dla firm, tutaj można przeczytać więcej na ten temat. Pomoc prawna jest ważna, na każdym etapie działania firmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł39Kraków Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Polecę usługi Kancelarii Prawnej OMEGA moim zdaniem na plus to, ze maja oddziały na terenie całej Polski i są na rynku od ponad 15 lat. Warto mieć stała obsługę prawna na pewno wychodzi to taniej niż zwracanie się do adwokata, radcy za każdym razem w osobnej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sambor88 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Prowadzę firmę do bodajże 6 lat i jeśli chodzi o obsługę prawną jestem na etapie współpracy z kancelarią Vindigo z Kościuszki w Łodzi i ogólnie jestem zadowolony z ich obsługi. Świetne podejście do klienta i profesjonalnie przygotowana oferta. Jeśli chodzi o prowadzenie takich spraw to moim zdaniem można faktycznie na tą kancelarię liczyć, bo specjalizują się w kompleksowej obsłudze przedsiębiorców na gruncie prawnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fijal14 Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Nie jest tajemnicą, że wszyscy przedsiębiorcy teraz mają problemy z nowym polskim ładem, dlatego do współpracy zaprosiłem kancelarię Rafała Sangowskiego w Poznaniu. Głównie do ogarnięcia dokumentacji i żeby od czasu do czasu poradzić się online, bo moi pracownicy jednak nie we wszystkim się orientują. Nie da się w tym momencie. Prawo się strasznie skomplikowało i szczerze mówiąc bez pomocy prawnej nie mam pojęcia, w jaki sposób ludzie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozali33 Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja A skąd jesteś? Jeśli chodzi o Warszawę to mogę CI zaproponować kancelarię prawną JDP. Specjalizują się w doradztwie prawnych dla firm z sektorów: budownictwa, infrastruktury, nieruchomości, nowoczesnych technologii, produkcji, transportu, usług. Zespół ludzi z wiedzą i doświadczeniem. Tu masz więcej informacji o nich https://jdp-law.pl/o-kancelarii/ . Myślę, że możesz podpytać o możliwość współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwia Opublikowano 22 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Sprawy firmy trzeba powierzyć zaufanemu prawnikowi, doświadczonemu i z widzą, tak aby pomógł zawsze - niezależnie od sytuacji. Nasza firma ma podpisaną umowę na obsługę stałą z mecenasem Karolem Brysiem z Bydgoszcz i jesteśmy z tej współpracy bardzo zadowoleni. Mecenas jest do naszej dyspozycji zawsze gdy zachodzi taka potrzeba. Zna naszą firmą i udziela porad a taże wspiera we wszystkich prawnych aspektach prowadzenia firmy. Oczywiście można u niego korzystać także z pomocy doraźnej - co przy mniejsze firmie na pewno wyjdzie korzystniej finansowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi