Gość nowa Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Tzn. Jeśli ktoś mógłby mi potwierdzić to byłabym wdzięczna. Stoły bilardowe, automat Dart (lotki), atlas, bieżnia to myślę że będą miały symbol 8/80/808/...Lustra na ścianach (sala fitness) tak samo, ale np. expres do kawy 8/80/805/...?A telewizor LCD, wiszący na sali, na której się gra w kręgle, bilard ale to jest również sala kawiarenkowa to 8/80/805 czy 808? No i jeszcze najgorsze: dwa tory do gry w kręgle to też można 8/80/808/...?Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzymata Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Ja bym szukała w sieci. Tam jest najkorzystniejsza cenowo oferta wielu sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgadza się. Największy wybór jest w Internecie. Wiele jest przecież sklepów internetowych w urządzeniami fitness. Na www.bauerfitness.com/akcesoria/akcesoria-fitness można przejrzeć wysokiej klasy akcesoria i sprzęt sportowy. Warto zapoznać się z ofertą i złożyć zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek65 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Stół bilardowy z kamienną płytą, stoły snookerowe, piłkarzyki stołowe, akcesoria bilardowe zakupicie w Grek.pl. Grek to producent profesjonalnych stołów bilardowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gracjan Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Jeśli chodzi o stoły bilardowe to od siebie mogę polecić firmę Art-billds. Dość duży wybór i cenowo wypadają dość dobrze. Zakupiłem u nich stół Denis, solidnie to wygląda. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxeo Opublikowano 16 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Pytanie dotyczyło KŚT - widocznie odpowiadający nie zrozumieli pytania. Nie chodziło o zapytanie: gdzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Pytanie było 13 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patiks Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 To ma znaczenie, jaki to stół? Czy taki też można uwzględnić w kosztach - https://hop-sport.pl/stoly-bilardowe/ ? Czy on musi mieć jakieś konkretne parametry, aby spełniać warunki? Pokażcie, jakie wy braliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi