Gość kj Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Proszę o podpowiedź jak zakwalifikować diety i noclegi za studia i szkolenia nauczycieli-do 441 czy do 430, jako całość kosztów na dokształcanie nauczycieli?dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek541 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Co do ciekawszych szkoleń oraz warsztatów to tutaj na pewno mogę polecić abyście również sprawdzili https://www.mojebambino.pl/2529-warsztaty-dla-nauczycielii swoją odpowiedź kierują przede wszystkim do nauczycieli którzy zajmują się najmłodszymi i chcieliby ich zainspirować do rozwijania pasji oraz nauki kodowania. Dlatego sprawdźcie jak wyglądają takie warsztaty z robotem Photon i wnieście to do swojej pracy bo w wielu przypadkach na pewno to zaowocuje zdolni oraz inteligentynmi ludźmi na rynku pracy i nowych technologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maia Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Na razie to trzeba pomyśleć jak zatrzymać nauczycieli w pracy, że o chęci brania udziału w szkoleniach, za które często sami płacą nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwu Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Dla nauczycieli dobrym wyborem są studia podyplomowe. Jest to rzecz, którą po prostu warto odbyć nawet dla samego siebie, bo można tam zdobyć sporo doświadczenia, oraz dowiedzieć, się rzeczy, których w podstawowym toku studiów nie było. Ja polecam UE we Wrocławiu - https://www.podyplomowe.ue.wroc.pl/studia.html. Sam tam studiowałem i z chęcią bym wrócił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleep Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Dużo jest teraz możliwości rozwoju. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi