Gość Gość Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Witam, Chciałam zasięgnąć opinii osób na temat zmian dot. umów zleceń.Jestem uczennicą szkoły policealnej i mam 24 lata , mam podpisać jutro umowę zlecenie. Czy pracodawca ma obowiązek ubezpieczyć mnie czy jest z tego tytułu zwolniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ggg Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Jeśli dalej uczysz się, ubezpieczają cię rodzice, pracodawca płaci tylko podatek, nie zgłasza cię do ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J17J Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 I skoro masz poniżej 26 lat, to możesz od razu złożyć oświadczenie o zwolnieniu od podatku dochodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosc Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 to jakim cudem podobno teraz zlecenie liczy sie do stazu pracy , jesli nie sa odprowadzane składki .? nie rozumiem , wiele osób mi mowi , ze teraz zlecenie wlicza sie juz do emerytury oraz ze jest ubezp. zdrowotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Od kiedy to zlecenie liczy się do stażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ggg Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Od kiedy to zlecenie liczy się do stażu?Jeśli sa odprowadzane składki to tak liczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleżanka Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 A jeśli nie są odprowadzane, to się nie liczy.proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaA Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 https://poradnikpracownika.pl/-czy-umowa-zlecenie-liczy-sie-do-emerytury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forumowy Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Wszystko na ten temat i co ważne aktualne wiadomości znajdziecie tutaj - link umowa zlecenie a emerytura 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi