travolta Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Ile może kosztować ściągnięcie samochodu z Holandii do Polski. Dodam, że auto jest do remontu, więc nie ma szans na samodzielny dojazd do kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieba Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Myślę, że wysłanie zapytań w kilka miejsc, powinno rozwiązać wątpliwości.Nie ma lepszej metody na poznanie ceny danej usługi, jak wysłanie kwerendy cenowej do kilku firm realizujących daną usługę. W ten oto sposób można wybrać ofertę która będzie najkorzystniejsza cenowo. Proponuję sprawdzić jak to wygląda w Sined - pod linkiem można zapoznać się z bieżącą ofertą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gazdecki Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Ja już ci auto sprowadzą zobacz czy masz wszystkie dokumenty. a jakby ci brakowało polecam duplikatydowodow.pl, nam odzyskali brakujące dokumenty, tak że spokojnie auto zarejestrowali w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yegos Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Również polecam duplikatydowodow.pl pomogli nam w kryzysowej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaziu Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Ja rok temu też skusiłem się na sprowadzenie auta z Holandii i szybko tego pożałowałem. Auto było w koszmarnym stanie, blacharka do zrobienia, klocki i tarcze zjechane, a do tego silnik wskazywał cały czas jakąś usterkę, którą trudno było rozszyfrować. Musiałem się go pozbyć po 3 miesiącach. Następne auto jakie kupiłem to już z polskiego salonu. Jedyne takie auta to te po kontraktach leasingowych. One są nie tylko serwisowane w ASO, ale i dokładnie sprawdzone przed sprzedażą. Dzięki temu przynajmniej wiesz co kupujesz. Ja kupiłem swoje w Master1. Mają spory wybór rożnych marek i modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubert Opublikowano 28 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Jeśli sprowadzać auto z zagranicy to tylko z USA lub Kanady. Polecam w tym zakresie usługi firmy SP Automotive wykonującej takie transakcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi