Gość Tomasz Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Jaki salon samochodowy byście polecili w Poznaniu lub okolicach? Na którą markę zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adka Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Moje pierwsze auto, które jeszcze rodzice mi kupili jak zrobiłam prawo jazdy to był Volkswagen Golf. Z tym, że nie był nowy ale dobrze mi się jeździło. Jak na pierwsze auto był wystarczający. Dlatego jak już ja sama kupowałam, to też wybrałam tę markę, tyle że inny model i z salonu. Autoryzowany dealer Volkswagena https://krotoskicichyprzezmierowo.pl/pl jest w Przeźmierowie blisko Poznania. Tam właśnie kupowałam i jak najbardziej polecam. Doradzą jak trzeba, pomogą załatwić wszystkie formalności. Nawet jak kredyt trzeba to też nie ma problemu. Możesz tam z powodzeniem podjechać i sam sprawdzić. Ja byłam bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Nowo zakupiony samochód warto zabezpieczyć przed kradzieżą. Świetne systemy antykradzieżowe oferuje firma Niedźwiedź-Lock. Polecam ich produkty, są niezawodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi