poczatkujaca_kadrowa Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Cześć wszystkim :)Chcemy wprowadzić monitoring na terenie firmy. Jak wprowadzić taki monitoring? Czy to kadrowa ma go wprowadzić? Kamery mają być w biurach pracowników, na magazynach, pakowalniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 A co kadrowa ma do monitoringu, żeby go wprowadzać? Kadrowa ma zadbać o potwierdzenie prawidłowego poinformowania pracowników o monitoringu, monitoring wprowadza pracodawca.Na stronie uodo jest informator nt. monitoringu w miejscu pracy - poczytaj, się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poczatkujaca_kadrowa Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 A co kadrowa ma do monitoringu, żeby go wprowadzać? Kadrowa ma zadbać o potwierdzenie prawidłowego poinformowania pracowników o monitoringu, monitoring wprowadza pracodawca.Na stronie uodo jest informator nt. monitoringu w miejscu pracy - poczytaj, się dowiesz.Wolę się upewnić, żeby nie było później gadania, że w kodeksie pracy jest info o monitoringu więc kadrowa ma go ogarnąć... :D Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek7 Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Ja bym szukał poprzez wyszukiwarkę. Tutaj nie znajdziesz dobrych informacji, tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kordi33 Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Hej. Ostatnio czytałem o tym fajny artykuł na http://sigmatechnology.pl/ opisują tam w jaki monitoring warto zainwestować :) Warto sobie zajrzeć, przed wyborem takiego monitoringu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torcik66 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Na pewno warto, jeżeli chcesz zadbać o bezpieczeństwo swojej rodziny oraz majątku an przykład podczas Waszych częstych wyjazdach. Ja jak wybudowałem dom od razu w JBPartner kupiłem kamery do monitoringu posesji dokładnie model KZ 10 o rozdzielczość HD, detekcja ruchu z alarmem oraz standard ONVIF. Wszystko na swoim miejscu, a cenowo wychodzi jak najbardziej ok ponieważ kąt jej widzenia to aż 110 stopni, wodoszczelna obudowa na poziomie IP66 oraz wbudowany tryb nocny 4 diod HIGH POWER IR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kacper Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Kadrowa to się może zająć co najwyżej monitoringiem czasu pracy pracowników, a nie monitoringiem firmy jako takim. Tym powinna się zająć firma, która się na tym zna. Jeśli jesteś z woj. warmińsko-mazurskiego lub północnego Mazowsza, to polecam firmę MG System, która montuje takie systemy bardzo sprawnie i ma w tej pracy duże doświadczenie. Jeśli nie wiesz na jaki monitoring się zdecydować na pewno będą w stanie ci doradzić, co u ciebie sprawdzi się najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astaro Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 A jakie systemy monitoringu macie zainstalowane w miejscach pracy? U nas używają kamer https://www.ov.overmax.eu/kategoria/kamery-ip i sprawują się bardzo dobrze. Druga sprawa... jak na chwile obecną ma się sam monitoring do przepisów RODO? Co można pracodawcy, a co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazikdobry Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Monitoring to bezpieczeństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Kędra Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Skoro już o tego typu rozwiązaniach mowa, jestem bardzo ciekawy, jak oceniacie takie rozwiązanie jak Keylogger ? Czytałem nieco na temat tego programu i okazuje się, że przede wszystkim umożliwia nam on monitowanie zarówno komputerów firmowych jak i domowych, a tym samym będziemy mogli bez problemu zauważyć chociażby niepożądane działania pracowników w czasie pracy. Moim zdaniem zdecydowanie warto sięgnąć po taką propozycję:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspertcki Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Monitoring zawsze wprowadza pracodawca i musi poinformować pracowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoo87 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Czy ktoś z Was zakładał może kontrolę dostępu w firmie? Planujemy takie rozwiązanie, znalazłam taką ofertę http://mmatech.pl/kontrola-dostepu/, ta firma robiła nam też kiedyś alarm i monitoring właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Polecam kontakt z firmą, która ma doświadczenie w kwestiach systemów monitoringu. Sądzę, że najlepszym wyborem będzie monitoring Anluks Szczecin: http://anluks.pl/instalacje-monitoringowe. Zachęcam do kontaktu z tą firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Firma EUROSYSTEMS oferuje wysokiej klasy systemy monitoringu dla domu. Polecam ich instalacje, są niezawodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Ostatnio coraz więcej sie mówi o inwestowaniu w taki monitoring. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocykk Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Hej, my korzystaliśmy z usług firmy http://mmatech.pl/, montując u nas w biurze monitoring, alarm i videodomofony. Firma super wywiązała się z umowy, zajęła się od A do Z wykonaniem montaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosek77 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 W przypadku sklepu batna24.com możesz liczyć na kompleksowy osprzęt do sieci Wi-FI i LAN więc na spokojnie będzie można liczyć na to co mają do zaoferowania. Wykonanie instalacji na wysokim poziomie, profesjonalne podejście do klienta. Jak ktoś będzie miał taką instalację w planie to warto się z tym sklepem skontaktować, można liczyć także na doświadczenie pracowników, którzy chętnie podpowiadają co wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata345 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 W Warszawie i okolicach działa firma MMA Tech, sprawdź sobie ich ofertę https://mmatech.pl/monitoring/, znają się na rzeczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balbina77 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia my w domu mamy monitoring z Lanberga zestaw 8 kamer idealnie sie sprawdza i jakość wizji bardzo dobra polecam i cena atrakcyjna jak na taki sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZosiaD Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Ja mogę polecić wykonawcę monitoringu, firmę, która u nas w biurze taki monitoring instalowała - https://mmatech.pl/monitoring/ Nie wiem, jak wygląda kwestia monitoringu w biurach, na pewno o tym, że jest monitoring należy powiadomić pracowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaPL Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Myślę, że lepiej skonsultować się z kimś bardziej doświadczonym. Na forum możesz zostać wprowadzony w błąd, a przecież sprzęt musi być dobrze zoptymalizowany, skuteczny i bezawaryjny. Możesz skontaktować się z przedstawicielem firmy http://www.ebx.pl/. Zajmują się sprzedażą i montażem systemów alarmowych oraz monitoringu. Na pewno będą w stanie Ci doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janowski Opublikowano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Możesz się także skontaktować z IBT, firma ta zajmuje się systemami zarządzania jakością https://ibt.org.pl/systemy-zarzadzania-jakoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zetka87 Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Hej, ja polecam do montażu monitoringu firmę MMA Tech z Warszawy https://mmatech.pl/monitoring/ Są bardzo solidni, zaprojektują cały system, a do tego naprawdę znają się na tym, co robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitergiter Opublikowano 14 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca Jak już montować monitoring to tylko z firmą, która się na tym zna. Samemu lepiej się w to nie bawić. ______________________ Możliwości zastosowania kostki brukowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montazkamer Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca System monitoringu - Nasze doświadczenie w dostarczaniu rozwiązań w zakresie monitoringu pozwala nam zapewnić indywidualny projekt instalacji kamery bezpieczeństwa, który odpowiada Twoim unikalnym wymaganiom i osobistemu budżetowi. Niezależnie od tego, czy jest to proste rozwiązanie z jedną kamerą do domu, czy złożone rozwiązanie z wieloma kamerami do pomieszczeń komercyjnych, nasz zespół ekspertów ds. instalacji jest tutaj, aby zapewnić bezpłatne porady. Technologia wykorzystywana do zapewniania ochrony spadła w ciągu ostatnich kilku lat, więc jesteśmy pewni, że możemy zapewnić rozwiązanie na każdą kieszeń. IMPULS - profesjonalny montaż monitoringu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi