Gość Karolina Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Witam.Pokrótce przedstawię mój staż pracy w urzędzie wraz ze stanowiskami:Wrzesień 2012-Grudzień 2012 - Staż z Powiatowego Urzędu Pracy – stanowisko Młodszy ReferentGrudzień 2012-Październik 2013 – Umowa zlecenie – st. Młodszy ReferentListopad 2013- Maj 2015 – Umowa na zastępstwo – st. PodinspektorCzerwiec 2015 – Styczeń 2016 - Umowa na zastępstwo ( zastępstwo za innego pracownika)– st. PodinspektorStyczeń 2016 – Sierpień 2018 – Umowa na czas określony ( 33 miesiące w sumie) -st. SekretarkaWrzesień 2018 – nadal – Umowa na czas nieokreślony – stanowisko Sekretarka.Moje pytanie brzmi:Czy w ramach ogłoszonego konkursu na wolne stanowisko urzędnicze u tego pracodawcy – Podinspektora/Inspektora ( Staż pracy w czerwcu będzie wynosił 6 lat, więc stanowisko Inspektora), a następnie wygrania go ( Pracodawca od 7 lat wciąż ten sam) nowa umowa na stanowisku urzędniczym będzie obowiązywała na czas określony, czy rozpoczyna się nowa ścieżka i od nowa może być podejmowana umowa na czas określony tj. 33 miesięcy, po którym nastąpi umowa na czas nieokreślony ?Z góry dziękuję za udzielone informacje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Witam.Pokrótce przedstawię mój staż pracy w urzędzie wraz ze stanowiskami:Wrzesień 2012-Grudzień 2012 - Staż z Powiatowego Urzędu Pracy – stanowisko Młodszy ReferentGrudzień 2012-Październik 2013 – Umowa zlecenie – st. Młodszy ReferentListopad 2013- Maj 2015 – Umowa na zastępstwo – st. PodinspektorCzerwiec 2015 – Styczeń 2016 - Umowa na zastępstwo ( zastępstwo za innego pracownika)– st. PodinspektorStyczeń 2016 – Sierpień 2018 – Umowa na czas określony ( 33 miesiące w sumie) -st. SekretarkaWrzesień 2018 – nadal – Umowa na czas nieokreślony – stanowisko Sekretarka.Moje pytanie brzmi:Czy w ramach ogłoszonego konkursu na wolne stanowisko urzędnicze u tego pracodawcy – Podinspektora/Inspektora ( Staż pracy w czerwcu będzie wynosił 6 lat, więc stanowisko Inspektora), a następnie wygrania go ( Pracodawca od 7 lat wciąż ten sam) nowa umowa na stanowisku urzędniczym będzie obowiązywała na czas określony, czy rozpoczyna się nowa ścieżka i od nowa może być podejmowana umowa na czas określony tj. 33 miesięcy, po którym nastąpi umowa na czas nieokreślony ?Z góry dziękuję za udzielone informacje.Pozdrawiam.*poprawiam błąd. " nowa umowa na stanowisku urzędniczym będzie obowiązywała na czas nieokreślony, czy rozpoczyna się nowa ścieżka i od nowa może być podejmowana umowa na czas określony tj. 33 miesięcy, po którym nastąpi umowa na czas nieokreślony ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskimiriski Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego W dużej mierze samo zatrudnienia jest dość obszernym tematem i ja jestem zdania, że również niezwykle ważną sprawą jest to aby wiedzieć z usług której agencji zatrudnienia najlepiej skorzystać. Jak dla mnie świetnie w takiej sytuacji sprawdza się współpraca z https://leasingteam.pl/ i wiem, że to są bardzo dobre opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi