Kategorie
Skocz do zawartości

Dotyczy zatrudnienia

Gość Karolina
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Karolina

Witam.

Pokrótce przedstawię mój staż pracy w urzędzie wraz ze stanowiskami:

Wrzesień 2012-Grudzień 2012 - Staż z Powiatowego Urzędu Pracy – stanowisko Młodszy Referent

Grudzień 2012-Październik 2013 – Umowa zlecenie – st. Młodszy Referent

Listopad 2013- Maj 2015 – Umowa na zastępstwo – st. Podinspektor

Czerwiec 2015 – Styczeń 2016 - Umowa na zastępstwo ( zastępstwo za innego pracownika)
– st. Podinspektor

Styczeń 2016 – Sierpień 2018 – Umowa na czas określony ( 33 miesiące w sumie) -st. Sekretarka

Wrzesień 2018 – nadal – Umowa na czas nieokreślony – stanowisko Sekretarka.

Moje pytanie brzmi:

Czy w ramach ogłoszonego konkursu na wolne stanowisko urzędnicze u tego pracodawcy – Podinspektora/Inspektora ( Staż pracy w czerwcu będzie wynosił 6 lat, więc stanowisko Inspektora), a następnie wygrania go ( Pracodawca od 7 lat wciąż ten sam) nowa umowa na stanowisku urzędniczym będzie obowiązywała na czas określony, czy rozpoczyna się nowa ścieżka i od nowa może być podejmowana umowa na czas określony tj. 33 miesięcy, po którym nastąpi umowa na czas nieokreślony ?
Z góry dziękuję za udzielone informacje.
Pozdrawiam.

Gość Karolina

Witam.

Pokrótce przedstawię mój staż pracy w urzędzie wraz ze stanowiskami:

Wrzesień 2012-Grudzień 2012 - Staż z Powiatowego Urzędu Pracy – stanowisko Młodszy Referent

Grudzień 2012-Październik 2013 – Umowa zlecenie – st. Młodszy Referent

Listopad 2013- Maj 2015 – Umowa na zastępstwo – st. Podinspektor

Czerwiec 2015 – Styczeń 2016 - Umowa na zastępstwo ( zastępstwo za innego pracownika)

– st. Podinspektor

Styczeń 2016 – Sierpień 2018 – Umowa na czas określony ( 33 miesiące w sumie) -st. Sekretarka

Wrzesień 2018 – nadal – Umowa na czas nieokreślony – stanowisko Sekretarka.

Moje pytanie brzmi:

Czy w ramach ogłoszonego konkursu na wolne stanowisko urzędnicze u tego pracodawcy – Podinspektora/Inspektora ( Staż pracy w czerwcu będzie wynosił 6 lat, więc stanowisko Inspektora), a następnie wygrania go ( Pracodawca od 7 lat wciąż ten sam) nowa umowa na stanowisku urzędniczym będzie obowiązywała na czas określony, czy rozpoczyna się nowa ścieżka i od nowa może być podejmowana umowa na czas określony tj. 33 miesięcy, po którym nastąpi umowa na czas nieokreślony ?

Z góry dziękuję za udzielone informacje.

Pozdrawiam.

*poprawiam błąd. " nowa umowa na stanowisku urzędniczym będzie obowiązywała na czas nieokreślony, czy rozpoczyna się nowa ścieżka i od nowa może być podejmowana umowa na czas określony tj. 33 miesięcy, po którym nastąpi umowa na czas nieokreślony ?"

• 4 lata później...

W dużej mierze samo zatrudnienia jest dość obszernym tematem i ja jestem zdania, że również niezwykle ważną sprawą jest to aby wiedzieć z usług której agencji zatrudnienia najlepiej skorzystać. Jak dla mnie świetnie w takiej sytuacji sprawdza się współpraca z https://leasingteam.pl/ i wiem, że to są bardzo dobre opcje.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...