Jestem zainteresowana kwestią zakupu sztucznych kwiatów i innych ozdób do biura
Do jakiej kwoty można zrobić zakupy, jak zaszeregować wydatek, jaki jest czas amortyzacji
Napisano 16 styczeń 2019 - 08:38
Jestem zainteresowana kwestią zakupu sztucznych kwiatów i innych ozdób do biura
Do jakiej kwoty można zrobić zakupy, jak zaszeregować wydatek, jaki jest czas amortyzacji
Sztuczne kwiaty i owoce[/size]
Coraz popularniejszą alternatywą dla żywych kwiatów są kwiaty sztuczne, którymi możemy cieszyć się przez cały rok. Producenci i dystrybutorzy oferują nam niezwykle bogatą gamę gatunków i kolorów, odpowiadających naturalnym kwiatom, rosnącym w ogrodach donicach i na rabatach.
W ofercie naszego sklepu internetowego VIKTORIA oferujemy Państwo starannie wyselekcjonowaną ofertę sztucznych kwiatów na każdą okazję. Doskonale sprawdzą się przy wykonywaniu dekoracji i kompozycji florystycznych, które – niezależnie od okazji – wzbudzają zachwyt i cieszą nasze oczy. Oferujemy bogaty asortyment róż, lilii wodnych, magnolii, hortensji oraz wiele innych gatunków i odmian kwiatów sztucznych, które łatwo można utrzymać w czystości i cieszyć się ich pięknem przez wiele lat.
Napisano 25 marzec 2019 - 02:26
Nie wiem niestety jak wyglądają formalności, ale ja hurtowo zamawiam na https://www.pm-m.pl/...kwiaty-sztuczne i jestem bardzo zadowolona. Ceny są przystępne a jakość bardzo dobra. Sprawdź, bo naprawdę warto. Jeszcze ani razu się nie zawiodłam, a dostawy są terminowe i szybkie.
Księgowość →
CIT →
Dekoracje świąteczneNapisany przez Guest_Gość , 14 gru 2017 ![]() |
|
![]() |
||
Nieruchomości →
Ogród i kwiaty →
Sztuczne kwiaty - czy to dobra dekoracja?Napisany przez Guest_wojak89 , 06 mar 2015 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
rei - dziś, 18:14
Guest_ziggy - dziś, 18:14
Dorota - dziś, 18:13
anastazja84 - dziś, 16:37
mgzeta - dziś, 16:31
ZielonyMak - dziś, 15:44
Guest_ - dziś, 15:42
ZosiaA - dziś, 15:40
Guest_Daria - dziś, 15:37