Gość Oszukany Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Witam, poszukuję specjalisty który pomoże mi odzyskać pieniądze. Zostałem wprowadzony w błąd przez NIBY doradcę klienta - finansowego, który wcisnął mi do kredytu polisolokatę, fundusz płynnościowy. Straciłem już ponad 100000 zł na tym gównie. Proszę pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ferdek Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś się do mecenasa Klimkowskiego - zajmuje się tego typu sprawami. Tutaj masz nr telefonu do niego: 600 365 228. Współpracowałem z nim przy sprawie dotyczącej oszustwa finansowego - świetnie zna się na temacie, na pewno Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Jak najbardziej kontaktuj się Panem Klimkowskim, mnie też wyciągnął z podobnego g**na. Niezwykle solidny i godny zaufania fachowiec w tym temacie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oliwka Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 O panu Klimkowskim słyszałam, czy ktoś mógłby się jeszcze wypowiedzieć? Zastanawiam się nad skorzystaniem z jego usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość naprawo_0 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Pomagał mi w innego typu sprawie, ale potwierdzam, to bardzo skuteczny adwokat, który stawia sobie jasne cele i do nich dąży. Cechuje się wysoką kulturą osobistą i wykazuje prawdziwe zainteresowanie problemem klienta i sposobem jego rozwiązania. Dodatkowo oferuje bardzo konkurencyjne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość metka Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Naprawdę warto, bo zna się na tego typu sprawach. Miałem z nim styczność rok temu, kiedy próbowałem odzyskać moje pieniądze z polisolokaty - wykazał się bardzo dużymi kompetencjami w prowadzonej sprawie i bardzo dobrymi zdolnościami organizacyjnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość margerita Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 czy istnieje taka możliwość, żeby mecenas Klimkowski dojeżdżał do innego miasta, w moim przypadku do Gdańska? Czytałam o nim wiele pozytywnych opinii również w innych wątkach dotyczących polisolokat i jestem zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amanda Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Myślę, że nie będzie z tym problemu, czytałam na innych forach, że dojeżdżał do Gdyni. Jego nazwisko bardzo często przewija się przy tematach dotyczących walki o należne pieniądze z polisolokat, zawsze w bardzo pozytywnym kontekście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość snowy Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Podczepiam się do tematu, czy ktoś wie jak długo może trwać tego typu sprawa i jak przebiega? Jakie są szanse na odzyskanie pieniędzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radza Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Polecam zgłosić się do mecenasa Klimkowskiego - umów się do niego na spotkanie, na pewno wszystko Ci wyjaśni i doradzi co możesz zrobić dalej. Ma kancelarię w centrum Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galop Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Jak masz dobrego prawnika, który już zajmował się tego typu sprawami, to całkiem duże. Zgadzam się z opiniami dotyczącymi mecenasa Klimkowskiego - to bardzo dobry wybór, ma wiedzę i doświadczenie w temacie. Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość inna Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 U mnie również mecenas Klimkowski się świetnie sprawdził. Uzyskałem bardzo profesjonalną i fachową pomoc, dzięki której udało mi się odzyskać moje pieniądze. Już na pierwszym spotkaniu omówił ze mną bardzo dokładnie możliwe kierunki działania i nasze szanse, dzięki czemu wiedziałem na czym stoję. Numer telefonu do niego: 600 365 228 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dagna Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Rozumiem, że pan Klimkowski ma własną kancelarię - moglibyście podać jej adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucja1 Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 @Dagna tutaj masz adres: Al. Kościuszki 93/6, rzecz jasna Łódź wiadomo jednak, ze jeśli będziesz chciał się spotkać z mecenasem, to lepiej najpierw zadzwoń i się umów: 600 365 228 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna_W Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Mi również pomógł Mecenas Klimkowski. Zgłosiłam się do niego nie mając żadnych nadziei na odzyskanie pieniędzy. Już podczas pierwszego spotkania okazało się, ze szanse mam i to spore. Pan Klimkowski wszystko dokładnie mi wyjaśnił i omówił plan działania. Sprawa przebiegła szybka i bez większych komplikacji. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iska992 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Mecenas Igor Klimkowski posiada duże doświadczenie w sprawach tego typu. Na twoim miejscu czym prędzej bym się do niego zgłosiła. Mi Pan Igor pomógł w sprawie związanej z finansami firmy. Gdyby nie on musiałabym zamknąć działalność i ogłosić upadłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arlett Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Myślę, ze w tej sytuacji może pomóc mecenas Klimkowski. Umów się do niego na konsultację. Z pewnością wszystko ci wyjaśni i powie co robić dalej. To świetny adwokat z dużym doświadczeniem i odpowiednim podejściem do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Pan adwokat Klimkowski to będzie bardzo dobry wybór. Kilka razy miałem okazję z nim współpracować i zawsze współpraca ta kończyła się sukcesem. Widzę, że wiele osób go poleca, a to o czymś świadczy. Ja dołączam do tych poleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barbara Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Ja nabrałam chwilówek też niczego nie świadoma i było blisko żeby skończyło się to wszystko tragicznie dla mnie... Na szczęście pomógł mi z tego wyjść mecenas Igor Klimkowski. Dziękuję mu za to, że przetarł mi oczy w tej sprawie. Jestem bardzo wdzięczna za wszelką uzyskaną od niego pomoc prawną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafalski Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Faktycznie dobrze by było wybrać się z tym do prawnika. Mecenas Klimkowski specjalizuje się w finansach i myślę, że będzie wiedział, co z tym zrobić. Polecam umówić się do niego na wizytę w kancelarii po poradę prawną. Na pewno coś doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hanna Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Pan mecenas Klimkowski to prawnik bardzo profesjonalny, z dużym doświadczeniem i wiedzą. W sposób prosty i logiczny potrafi wytłumaczyć wszystkie kwestie prawne. Dla zwykłego zjadacza chleba to ogromna zaleta :) Polecam z własnego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Serdecznie polecam współpracę z panem mecenasem Klimkowskim. W wielu sprawach mi pomógł, ma dużą wiedzę i doświadczenie więc współpraca z nim przebiega doskonale. Pan mecenas Klimkowski to dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiołek Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Kontakt z panem Igorem Klimkowskim jest bardzo dobry, zarówno na żywo jak i przez telefon. Warto się więc umówić i omówić wszystkie nurtujące Was sprawy z zakresu prawa. Na pewno będziecie zadowoleni z pomocy mecenasa Klimkowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marlenka Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Dzięki pomocy mecenasa Igora Klimkowskiego, moja sprawa zakończyła się lepiej niż mogłam się tego nawet spodziewać. Jestem bardzo wdzięczna za okazaną mi pomoc i zrozumienie. Szczerze polecam współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izak Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Witam, poszukuję specjalisty który pomoże mi odzyskać pieniądze. Zostałem wprowadzony w błąd przez NIBY doradcę klienta - finansowego, który wcisnął mi do kredytu polisolokatę, fundusz płynnościowy. Straciłem już ponad 100000 zł na tym gównie. Proszę pomóżcie. Skontaktuj się z kancelarią Fretus Legis, oni mają duże doświadczenie w sprawach związanych z polisolokatami. Na ich blogu https://fretuslegis.pl/jak-uzyskac-zwrot-kosztow-oplat-likwidacyjnych-w-polisolokatach/ przeczytasz, na jakiej podstawie można złożyć pozew do sądu w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi