Gość HelaHelena Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Cześć, dostałam niedawno staż w biurze nieruchomości. Muszę przyznać ze bardzo podoba mi się ta praca, ale.... Mam problem z obsługą klientów. Nie potrafię jeszcze z nimi dobrze rozmawiać, co tworzy pewnego rodzaju barierę, motam się, czerwienię, nie wygląda to za dobrze. Dletego zastanawiam się nad zrobieniem jakiegoś kursu. Nie wiem, może sztuka wystąpień publicznych Marcina Mańki? Może trochę by mnie to otworzyło i pomogło budować długofalowe relacje z klientami. Co myślicie? Zależy mi na tej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Myślę ze takie szkolenie pomoże ci przełamać barierę i otworzyć się na klienta. Nie możesz się załamywać i chować, musisz działać. Z tego co wiem Mańka często organizuje różne kursy w Warszawie. Zadzwoń, zapytaj bo u źródła dowiesz się najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Też miałem ten problem, od podstawówki. Zawsze bałem się powiedzieć wierszyk na apelu albo odpowiadać przy tablicy, także doskonale cię rozumiem. Marcin jest przede wszystkim psychologiem z długoletnim doświadczeniem i wie jak podejść do takich osób jak my. Ja po jego szkoleniu miałem obrót o 180 stopni. Wiele rzeczy musiałem na spokojnie przetrawić, ale też zrozumiałem że ze słabościami trzeba walczyć. Szkolenie więc bardzo mi pomogło, a owocem i największą dla mnie nagrodą był awans w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdamMałek Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 A możecie podać jakieś namiary na aktualne szkolenia Mańki? Słyszałem już od kilku osób że fajnie prowadzi wykłady i ma spore doświadczenie. Też się zastanawiam nad szkoleniem, ale to pewnie po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawlina Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Aktualne szkolenia na pewno znajdziesz na stronie Marcina: manka-academy. Sama szukałam aktualnych szkoleń właśnie tam. Szkoda tylko że zawsze szkolenia organizowane są w Warszawie (z podkarpacia to jednak 5-6h jazdy) bo z chęcią poszłabym na jeszcze jedno szkolenie. Mega sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebek Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Jak macie daleko na szkolenia to zawsze jest też blog, którego prowadzi Marcin Mańka, sporo dobrych artykułów o komunikacji, rozwoju i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karolina12 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Widzę, że Pan Marcin też przygotowuje ofertę szkoleń online także osoby z dość daleka zawsze mogą skorzystać z tej formy szkoleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolek Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Szkolenia to naprawdę ważna sprawa! Szczególnie w firmach zajmujących się doradztwem prawnym i podatkowym. A sama w takowym miejscu pracuję :) U nas bardzo ważne są szkolenia compliance oraz szkolenia antykorupcyjne, które są dostępne w ofercie https://akademialtca.pl/. My najczęściej wybieramy szkolenia zamknięte :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patka79 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Same kursy i szkolenia to nie wszystko. Warto również posłuchać opinii największych graczy na rynku nieruchomości lub ekspertów, którzy posiadają wieloletnie doświadczenie. To wszystko możesz znaleźć na konferencjach organizowanych przez firmę biznesowi.pl Sama co jakiś czas wybieram się na ich konferencję, ponieważ przekazywane tam informacje, są bardzo rzeczowe i mają odzwierciedlenie na Polskim rynku. Ostatnio np. miałam okazję być na tej - https://www.biznesowi.pl/konferencje/biurowce-w-polsce/ i mimo że jeszcze nie działam w sektorze biurowców, to wiem, że otrzymałam kilka kluczowych informacji, które pomogą mi przy ewentualnym starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Szkolenia czy też kusy powinny być dostosowane do potrzeb i po prostu przydatne w pracy, bo inaczej to nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozali33 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Masz rację. Po prostu warto się rozwijać w swojej branży. Ale nie ma z tym problemu. W szkołach jak tu http://www.topschool-pnf.pl/można znaleźć szkolenia i kursy nawet dla fizjoterapeutów. Więc z innymi, mniej specjalistycznymi branżami, nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwu Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 W każdej pracy musisz przejść odpowiednie szkolenia, niezależnie od tego jaka jest branża. Zawsze ciężkie są początki, ale nie ma się co zrażać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lendor Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 w każdej pracy na początku występuje stres. z czasem jest coraz lepiej. Szkolenie napewno Ci się sprzyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopol33 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nie ma chyba branży bez szkoleń :) Ludzie myślą że studia ukończą i im to starczy, ale nie tak nie jest. Oprócz praktyki trzeba też być na bieżąco z tym co się w branży dzieje i właśnie po to są kursy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustav2 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Kursy retoryczne z pewnością mogłyby pomóc. Ale myślę, że dużo tańszą opcją jest po prostu przełamanie się. Jak będziesz dużo rozmawiał z ludźmi to w końcu się przyzwyczaisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renka6 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 A czy znacie może jakieś sprawdzonego miejsce do zrobienia kursu manicure i pedicure? Ja się w tym momencie zastanawiam nad wyborem https://www.beautyextra.pl/szkolenia/kursy-tematyczne-trendyCo na ten temat sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aronr Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Jak najbardziej w szkoleniach warto brać udział i myślę, że nikt nie ma co do tego żadneych wątpliwości... W życiu należy się rozwijać, a szkolenia to umożliwiają - dzięki nim można zdobyć nowe uprawnienia i umiejętności. Szukając szkoleń z branży medycznej warto skorzystać z oferty firmy http://akademiastomatologii.edu.pl/szkolenia/(szkoli stomatologów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulka Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Jak najbardziej powinno się zdobywać coraz to większe kwalifikacje. Ja np. zacząłem kurs trenera personalnego Kraków i powoli pnę się w górę z moimi umiejętnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełP32 Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 A ja ostatnio zdecydowałem się również pójść na kurs barberski, ponieważ ten zawód również bardzo mnie zainteresował i chciałem się trochę przebranżowić. Dlatego osobom, które np. pracują już jako fryzjerzy, bądź tak jak ja dopiero chcą zacząć swoją przygodę to polecam świetną szkołę Barberingu http://szkolabarberska.pl/ w której sam się przygotowywałem i naprawdę muszę przyznać, że znają się na podejściu do kursantów oraz samej pracy, bo zawsze dbają o jak najdokładniejsze cięcie i słuchają osób na których wykonywane są zabiegi pielęgnacji włosów oraz brody. Dzięki temu dość szybko udało mi się znaleźć pracę w bardzo dobrym salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy2000 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Jeśli ktoś z was szuka szkoleń dotyczących sprzętu budowlanego to jest bardzo fajna opcja. Otóż jest firma, która robi między innymi takie szkolenia w technologi VR - https://www.riwal.com/poland/pl-pl/szkolenia/vr-symulator-szkolen. Myślę, że to bardzo fajna, nowatorska opcja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorskibart7 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Najtrudniej jest jeżeli nie wiecie jeszcze co chcecie w życiu robić i nie macie pracy, z którą chcecie wiązać przyszłość. Wtedy bedziecie musieli zastanowić się nad sobą. Jeśli działacie w sektorze handlu to powinien was zainteresować artykuł oraz szkolenia dla handlowców proponowane przez https://www.ark-doradztwo.pl/czytelnia/techniki-radzenia-trudnym-klientem/ Dowiecie się tu jakie są techniki radzenia sobie z trudnym klientami. Firma proponuje także inne szkolenia biznesowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepke Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Szukam profesjonalnych kursów robienia paznokci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dancewithhim Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Polecam szkolenia prowadzone przez Natalię Larinę w Krakowie:https://natalialarina.plBardzo wiele nauczyłam się w trakcie kursu stylizacji paznokci, zawsze chciałam mieć piękne pazurki, a teraz nie tylko mam jej sama ale też dorabiam sobie robią pazurki znajomym - dodam, że wcześniej uczyłam się robić na kursach na youtubie jednak żaden kurs nie jest w stanie przekazać tyle wiedzy ile zyskuje się na szkoleniu stacjonarnym. No i można się dowiedzieć bardzo wiele na temat bezpieczenstwa i sterylizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgzeta Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zależy jakie kursy nas interesują. Na https://www.vebo.pl/ dostępne są kursy online. Jeśli takowe rozważamy, to są dostępne np. z obsługi programów biurowych czy zakupów na AliiExpress, bo jak się okazuje kupowanie też wymaga wiedzy i umiejętności by zdobyć fajną oferte cenową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleep Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Takie kursy są w porządku, ale niestety nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi