machero Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 a co kupić na przykład przyjaciółce? bo mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wableiros Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Zgadzam się z Tobą w stu procentach. Biżuteria na prezent to dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek43 Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 A ja teraz dla brata chcę z oferty https://www.crazytime.pl/pol_m_Meskie_Producenci_Bisset-302.html zamówić któryś z tych modeli zegarka. Pracuje "pod krawatem", że tak to ujmę więc sądzę, że taki elegancki zegarek mógłby być dobrym i trafionym prezentem jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allaa1 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 A co byście kupili na prezent z garderoby dziecięcej? Zwłaszcza pod kątem długiej podróży autem? Znalazłem coś takiego https://olalakids.pl/pl/blog/Jak-ubrac-niemowlaka-przed-dluga-podroza-samochodem/39 ale nie wiem czy to są sprawdzone opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari8 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Moim zdaniem, dla osoby zdecydowanej, która działa jest pragmatyczna na pewno przypadnie do gustu ubranie! To fajny prezent, który zawsze robi dobre wrażenie. Znają rozmiar, można szaleć i wymyślać :D W sklepie internetowym merg.pl mamy wybór ubrań naprawdę bardzo szeroki i niezwykły, który pozwala przebierać i wybierać. Dlatego polecam zapoznać się z nim. Poglądowo, podrzucam fajną kieckę w panterkę, tak na letni czas:[/url]"}" style="font-size: 10pt; font-family: Arial;"> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek299 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Na dobre prezenty jest sporo fajnych pomysłów, a jednym z nich jest oczywiście zegarek. Ja od siebie polecam https://www.crazytime.pl/ser-pol-2-Timex-Expedition.html czyli wszystko co związane z Timexem, bo ta marka jest mi bardzo znana i bliska. Posiadam kilka modeli i z każdego jestem bardzo zadowolony. Polecam sprawdzić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izusia Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Wiele ciekawych prezentów można znaleźć za nie wygórowaną ceną na https://www.reklamowy-sklep.pl/sklep/kategoria/piora_z_grawerem Można fajne taki prezent spersonalizować. Polecam u mnie się sprawdzają takie gadżety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pannaasia Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Skorzystaj z wyszukiwarki w przeglądarce. Najprostsze rozwiązania są zawsze najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość izabelaO Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Wybór prezentów to był kiedyś dla mnie koszmar, ale wszystko się zmieniło jak zajrzałam kiedyś na superwnetrze.pl. Jak dla mnie genialny sklep z bardzo zróżnicowanym asortymentem, chyba mają tam wszystko. W każdym razie teraz zakup prezentu to czysta przyjemność. tak jak teraz dla córki koleżanki na 5 urodziny. Weszłam i zamówiłam zestaw do robienia baniek mydlanych, tylko wiecie tych dużych. Wiem, że będzie sie z niego cieszyć, bo moje dzieciaki aby tylko zrobiło się ciepło to juz je puszczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DorotaMaarks Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Prezenty trzeba dobierać indywidualnie. Ja czasami polując na okazje kupuję prezenty już podczas letnich wyprzedaży z myślą o Bożym Narodzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taylorka Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Ja niestety nie potrafię robić prezentów.. Zawsze jestem z nich niezadowolona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannia Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Nie cierpię robić prezentów. Szkoda czasu na zastanawianie się nad odpowiednim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorzowski Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Rany, ludzie to wszystko zależy od konkretnej osoby. Nie ma uniwersalnych patentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helmekk Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 A czy takie dekoracje na roczek są ok https://pomponik24.pl/Pomponik24/c/dekoracje-balony-roczek ? Ja właśnie pilnie poszukuję czegoś dobrego i sprawdzonego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 No cóż, prezenty powinny być dopasowane pod osobę, więc pewnie warto byłoby się na tym skupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicehrabia Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Zawsze mam problem z wyborem odpowiedniego prezentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enzymata Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Ja też... Na szczęście są bony podarunkowe, groupony i wyjatkowyprezent.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiakowa06 Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Black friday jest fajny pod warunkiem, że masz duuuużo czasu i cierpliwości. Mnie zawsze brakuje tego drugiego. Wolę zrobić zakupy w czasie gdy nie ma tylu tłumów. ---https://vobis.pl/mobile/akcesoria-do-tabletow/torby-i-etui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justa Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Z BF nie korzystam, najwygodniej mi się prezenty zamawia z poczty kwiatowej tam nie tylko kwiaty mają.. Dla siostr biżuterię stamtąd zamawiałam a dla mamy książkę z dedykacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domi.nika Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Prezentem dla partnera lub partnerki może być bielizna , przeczytajcie o tym artykuł https://www.14konferencja.edu.pl/bielizna-erotyczna-na-prezent-dobry-czy-zly-pomysl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardesa Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ja zazwyczaj mam problem z wyborem prezentu, więc szukam inspiracji w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alicjaxxx Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Zasadnicze pytanie to dla kogo konkretnie prezent miałby być i z jakiej okazji. Zawsze łatwiej jak się tę osobę dobrze zna i się wie co lubi. Ostatnio na https://4gift.pl/gadzety/na-impreze/alkoholowe-gryzwróciłam uwagę na tego rodzaju gry. Fajna nazwa dla przykładu alkochińczyk ;) , zobaczcie sobie. Różne tam gry są, według mnie mogą być oryginalnym pomysłem na prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewka j Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 To prawda, inaczej trudno jest coś doradzić. Ja np mam za miesiąc urodziny mojej babci i to okrągłe i postanowiłam, że dość kupowania róznych bibelotów i takich tam pierdółek. W tym roku poszłam w całkiem inną stronę i postanowiłam, że sprezentuje babci wreszcie porządny fotel, w którym będzie mogła się wygodnie rozsiąść i odpocząć. Nic trudnego z wyborem, bo wiem, że podoba sięjej mój ze scandicsofa.pl ale pomyslałam aby wziąć jej jeszcze do niego identyczny podnóżek, który na pewno się jej przyda.Ale będzie miała niespodziankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota j Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Z tymi prezentami czy raczej ich wyborem zawsze jaest jakiś problem, a ja od zawsze go mam i na długo przed zaczynam poszukiwania. Tym razem było może i trochę krócej bo z racji, że wybierałam prezent na parapetówkę i to dla siostry maiłam nieco łatwiej. Wiadomo z takiej okazji wypada dać coś praktycznego, a ona sama w dodatku podsunęła mi pomysł. Tak swoją drogą to poszłam w tę samą stronę. Jednak w moim przypadku chodziło o pufę, którą siostra pokazała mi na slf24.pl. Przyznam, że miła co do niej rację, świetnie wygląda w przedpokoju przy komodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daga1993 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 U mnie na święta kupujemy sobie ciuchy. Może mało oryginalnie, ale bardzo praktycznie. Ja nie lubię niespodzianek, więc nie robię ich innym. Zwołuję rodzinkę i każę im wybierać ciuchy w Internecie. Potem zamawiam i po kłopocie. Każdy jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi