BarbaraGruszka Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Z jakim kosztem trzeba sie liczyć przy zakupie porządnego kasku motocyklowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lithery Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Wszystko zależy od tego, czy ma to być kask otwarty, szczękowy a może kask integralny. Nie bez znaczenia jest jakość, a co za tym idzie firma w której kask został wyprodukowany.Kaski otwarte, są chętnie wykorzystywane do jazdy na skuterach. Kaski integralne zwykle wykorzystywane są na ścigaczach - czyli tych najszybszych motocyklach. Kaski szczękowe, to takie ogniwo łączące cechy kasków otwartych oraz integralnych.Zachęcam do zapoznania się z https://kaskimotocyklowe.blogspot.com/2018/10/ile-kosztuje-kask-motocyklowy.htmlWitryna na której można znaleźć trochę więcej informacji z tego zakresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DollarTaste Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgadzam się z przedmówcą, wszystko zależy od rodzaju kasku. Nie warto jednak na nim oszczędzać, dlatego polecam serię C4 PRO https://www.schuberth-kaski.pl/pol_m_C4-PRO-190771.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustav2 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Ceny są bardzo zróżnicowane, ja na crossa kupiłem za 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozali33 Opublikowano 3 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja Dokładnie tak. Myślę, że 300 zł to rozsądna cena. Ale znajdziesz też modele tańsze i droższe. Ja jednak patrzyłabym na jakość, markę, a nie cenę. W Moto-Tour zerknij. Mają spory wybór kasków, w tym także kaski HJC, które wybiera sporo motocyklistów. Może znajdziesz coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elka2002 Opublikowano Piątek o 21:48 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:48 Ceny są różne. Trzeba jednak zawsze stawiać na jakość i praktyczne oraz funkcjonalne rozwiązania. Właśnie dlatego na spokojnie zerknijcie sobie tutaj . Znajdziecie tam bowiem ciekawy filmik, który sporo wyjaśnia. Jest tam bowiem wiele informacji na temat kasku motocyklowego Caberg Drift Evo. Rozejrzyjcie się tam koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi