Gość Sławomira Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Witam,Mam do Was drodzy internaucie pytanie. Czy korzystał ktoś z Was z maszyn chłodniczych marki Bolarus? Zamierzam kupić ladę chłodniczą i chciałabym się dowiedzieć czy nie sprawia problemów w użytkowaniu. Dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dyziek Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Pani Sławomiro, miałem okazję korzystać z firmy Bolarus i szczerze mogę polecić. Firma produkuje sprzęty godne uwagi, bardzo atrakcyjne w porównaniu do konkurencji, warto się z nimi skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawikd Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Faktycznie firma Bolarus to sprawdzona marka. Prowadzę działalność gospodarczą i również sprzęty chłodnicze są mi niezbędne, powoli te mniej sprawne wymieniam na te oferowane przez firmę bolarus, jakość jednak robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Bolarus to sprawdzona firma, sprzęt dobrej jakości oraz w rozsądnej cenie, nie ma nawet nad czym się zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laurkaaast Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Jeśli chodzi o sprzęt gastronomiczny oraz wszelkie urządzenia chłodnicze to ja polecam firmę Gastroprodukt24.pl - wysoka jakość i profesjonalna obsługa Klienta. -----------------szafy i witryny chłodniczehttp://gastroprodukt24.pl/kategoria/szafy-i-witryny-chlodnicze-przeszklone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość urszula Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Użytkowanie sprzętów od Bolarusa nie jest skomplikowane, sprzęt nie jest awaryjny, więc nie trzeba go ciągle naprawiać, działa tak jak powinien, ja jak najbardziej polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobilk Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Wszystko się kiedyś psuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olga Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Sprzęt od Bolarusa to wysoka jakość, więc n ie ma co się martwić. Ja śmiało polecam, nie wiem czy znajdziesz produkty o lepszych parametrach w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laurka Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Ja z całą pewnością mogę powiedzieć, że jest to firma profesjonalna, nie żadnych zastrzeżeń do ich sprzętów, a warto też wspomnieć, że mają świetne podejście do klienta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolorowazelka Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Ile gwarancji przysługuje na taki sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Waldemar Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Nie znam lepszego producenta sprzętu chłodniczego od Bolarusa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Teściowa ma tą ladę, mieszka na wsi, więc tu dużo sie mrozi, dom wielorodzinny, wiadomo jak to jest. Nie słysząłam nigdy, żeby coś jej szwankowało, a to kobieta, która lubi sobie ponarzekać ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Jeżeli ktoś z was szuka dobrej klasy urządzeń chłodniczych to warto skorzystać z oferty firmy Frost. Firma Frost oferuję urządzenia chłodnicze i mroźnicze wykorzystywane w szpitalach, aptekach, laboratoriach oraz stacjach krwiodawstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość znawca Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Z tego co słyszałem to jednak dużo lepszą ofertę ma Bolarus. Wybór asortymentu niczego sobie, a ceny bardzo konkurencyjne, w zasadzie w porównaniu do jakości sprzętów to chyba najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość powód Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Szczerze to mam innego producenta, ale już mam dość, a to ciągle się psuje, a to coś i więcej dokładam do biznesu niż to warte. Chyba czas kupić dobry i solidny sprzęt, no i myślę, że wybiorę Bolarusa. Na niego nie widziałam negatywnych opinii chociaż, a gorzej już być nie może, odklepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wito Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Wg mnie jak najbardziej tak. Jakościowo jedne z lepszych na rynku, a Bolarus to w tej chwili mocna marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miniu Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Świetna jakość, dobre wykonanie, nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Mogę z czystym sumieniem polecić lady firmy Bolarus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dino Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Zdecydowanie tak. Jakość dobra, do tego bez problemów z serwisem. POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mikołaj Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Zależy od firmy, ja mogę polecic Bolarus, lady są perfekcyjne bardzo pojemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruda Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Dziekuję za wszystkie opinie, skłonię się do jakiejś polecanej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Moja pierwsza lada byłam od Bolarusa, potem miałem jakąś inną, ale szybko zaczęły się z nią problemy i wróciłem znów do Bolarusa, także tą firmę śmiało mogę polecić. Sprzęt mało awaryjny, a w razie co serwis nie stanowi problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiktor Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Bolarus faktycznie najwyższa jakość. Pracuję na tym sprzęcie od lat. I nie ważne czy to lada chłodnicza, zamrażarka czy szafa chłodnicza. Sprzęt jest bardzo dobry i w zupełności spełnia swoje zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Tak! przerzucilam sie kilka miesiecy temu na bolarusa i szok, zadnych awarii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artek Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Podzielałem problem i zdecydowaliśmy się na firme bolarus. Nie narzekam, jest wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majka Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 A ja będę zachwalać bolarusa. Jest bezawaryjny, czego nie mogę powiedzieć o konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi