Gość asikoreczka Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Prosze o podpowiedz w rozliczeniu mojej emerytowanej mamy.Dostala Pit40A(emerytura) oraz Pit8c(zwrot wkladu mieszkaniowego).Od jakiego Pitu nalezy zaczac caly proces? i gdzie wpisac ten wklad mieszkaniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koleżanka Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 a co to był za zwrot, jakiego wkładu mieszkaniowego to dotyczy ?pytam, bo nie wiem czy to przypadkiem nie jest zwolnione z podatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asikoreczka Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Bardzo "koleżance" dziękuję za szybką reakcję i chęć pomocy :)Już szybciutko tłumaczę.Moja mama miała przez około 30 lat mieszkanie spółdzielcze ,żeby kiedyś można było dostać taki przydział należało wpłacić wkład mieszkaniowy.W poprzednim roku moja mama postanowiła się wyprowadzić i oddać z powrotem mieszkanie do spółdzielni i w zamian za to otrzymała zwrot tego wkładu.Teraz zachodzę w głowę jak to rozliczyć,żeby nie było żadnych kłopotów.Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi