pawelszabla Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Cześć, potrzebny mi kontakt na dobry serwis samochodowy z doświadczeniem w odgrzybianiu klimatyzacji. Ktoś coś może pomóc? Gdzie w Warszawie warto podjechać żeby zrobili porządek z klimą? Nie chciałbym mieć potem jakiś problemów z oddechowymi sprawami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełP32 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Ze swojego doświadczenia na pewno mogę polecić kia warszawa malibu-auto.pl z którego usług w zakresie serwisów oraz zakupu części i akcesoriów samochodowych korzystam do dziś. W końcu jeden z nielicznych serwisów, które dbają o najwyższą jakość wykonywanych realizacji, dobry zakres cen i przystępne terminy bez ciągłego przedłużania o kolejne dni. Współpracę z nimi spokojnie można zaliczyć do udanych, także również z klimatyzacją są w stanie dość sprawnie sobie poradzić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin33 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Tylnie amortyzatory miałem wstawiane ostatnio na Racławickiej na Mokotowie, to jest serwis Wacar dokładnie (tu ich można przejrzeć – wacar.pl). Znają się na robocie, mechanicy z doświadczeniem, bardzo jestem zadowolony z obsługi. Generalnie korzystam z ich oferty dość długo i jakiś problemów nigdy nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekDon Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Ja natomiast swoje auto serwisuję w Auto-Res w Rzeszowie i jak najbardziej mogę polecić dla posiadaczy m.in dla fiata, jeepa, alfy, czy Hyundaia. Obsługa na poziomie, która stara się jak najlepiej obsłużyć klienta. Do tego mechanicy z doświadczeniem i umiejętnościami jakich można wymagać w autoryzowanym serwisie. Byłem u nich kilkukrotnie na wymianie filtra, oleju, nabiciu klimy, wymianie klocków itd. i za każdym razem wychodziłem zadowolony. To co mieli zrobić wykonali w pełni poprawnie i po cenie jaką uzgodniliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniuszko87 Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Ja swoje auto serwisuje w partnerskim serwisie BMW, MService na Bielanach. Polecił mi znajomy. Są rzetelni, bardzo sprawnie działają, co najważniejsze - w oparciu o pewne standardy BMW, a cenowo są dużo tańsi niż ASO BMW (myślę, że 1/3 zostaje w kieszeni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke45 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 W ASO zawsze jest najdrożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paź37 Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Tak, to prawda. Ale tutaj w grę wchodzi jeszcze to, że MService oferuje wysoką jakość usług, jako serwis partnerski BMW muszą się trzymać pewnych standardów :) Większych różnic nie ma, podejrzewam, względem ASO. A cenowo już tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekDon Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Jeżeli dobry serwis to autoryzowany serwis VW także po okresie gwarancyjnym. Dobre ceny, świetna jakość realizacji i mechanicy na odpowiednio wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novisska Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Ja swoje auto serwisuje w partnerskim serwisie BMW, MService na Bielanach. Polecił mi znajomy. Są rzetelni, bardzo sprawnie działają, co najważniejsze - w oparciu o pewne standardy BMW, a cenowo są dużo tańsi niż ASO BMW (myślę, że 1/3 zostaje w kieszeni). Brzmi to fajnie, to jest ich strona http://serwisbmw.net/? A kojarzysz, jak z terminami na naprawy? Mam kilka rzeczy w sumie na już do zrobienia... Dobry mechanik przydałby się jak nigdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzia Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Mój kolega serwisuje tam swoje BMW - mam na myśli ten serwis http://serwisbmw.net/ Zawsze jest bardzo zadowolony i nam tez polecał, jeszcze nie było okazji, bo póki co wszystko śmiga, ale jak tylko zajdzie potrzeba, to na pewno się do nich udam, bo mam rekomendacje ze sprawdzonego źródła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleszczak Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Ja proponowałbym udać się do profesjonalnego warsztatu samochodowego. Na rynku nie brakuje dobrych warsztatów samochodowych. Ze swojej strony jestem w stanie polecić http://www.prowarsztat.pl/ z Nowej Iwanicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek43 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Mechanika nie znam dobrego (a przynajmniej nie z Waszej okolicy), ale sprawdzcie https://www.automatyka24.pl/plsadze, ze rzeczy od nich ze strony moga sie przydac nie jednemu z Was. Czesto maja rabaty i promocje wiec warto sledzic ich oferte ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tołdi Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Jeśli chodzi o markę BMW polecić moge serwis z którego ja korzystam i tam naprawiam auto- Warszawskie serwis Bawaria Motors BMW na Czerniakowskiej. Zaufani mechanicy, wszystko naprawiane jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja.idzi Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Mnie znajomy polecił Serwis Partnerski BMW, MService na Bielanach a dokładnie na Wólczyńskiej. Wcześniej korzystałam z ASO, ale jest drożej sporo i czuje się tę różnicę w portfelu. A jakość obsługi i profesjonalizm naprawy wg mnie na tym samym poziomie. Jak mawiał klasyk: skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość belzekk88 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Jeśli naprawa Hyundaia to moge polecić miejsce gdzie ja naprawiam swoje auto- katowicki serwis MMCars na Lotnisko 81, dla mnie najlepszy. Wszystkie naprawy terminowo, szybko, no i przede wszystkich na oryginalnych cześciach pracuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krevio Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 A ja polecam zajrzeć na stronę https://dufal.pl/szkolenia oprócz tego, ze profesjonalnie zajmuja sie naprawa aut i auto detailingiem to oprocz tego organizuja szkolenia. Mozna sie nauczyc na nich usuwania wgniecen po gradobiciu metoda PDR, ale nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 ja jestem bardzo zadowolona z usług diesel-smolna.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion.victim Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Dobra, ale jaka miejscowość może? Sądze, że mechaników od klimy nie brakuje i w wielu miastach można znaleźć naprawdę świetnych specjalistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anielaw Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Ja w Warszawie korzystam z usług MService na Bielanach, jeśli chodzi o naprawę aut BMW, to zdecydowanie warto do nich się zgłosić, bo się w tym specjalizują. Moim zdaniem to świetny wybór, tutaj wszelkie namiary http://serwisbmw.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fizo Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Cześć, potrzebny mi kontakt na dobry serwis samochodowy z doświadczeniem w odgrzybianiu klimatyzacji. Ktoś coś może pomóc? Gdzie w Warszawie warto podjechać żeby zrobili porządek z klimą? Nie chciałbym mieć potem jakiś problemów z oddechowymi sprawami...Na początek warto spróbować samemu z aerozolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasia87 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 W Warszawie mogę polecić serwis partnerski BMW, MService na Bielanach. Tu można więcej poczytać o ich usługach http://serwisbmw.net/serwis/ Co najważniejsze, działają w oparciu o procedury BMW i działają solidnie i terminowo. Uczciwe podejście do Klienta to w tych czasach towar deficytowy, ale w MService można liczyć na uczciwe usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rimsky Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Chyba najlepiej zrobisz jak oddasz autko do serwisu osobiście mogę polecić ci Diesel serwis Śląsk (http://www.smietana-diesel.pl) - mam do nich duże zaufanie jak do tej pory jeszcze mnie nie zawiedli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Servus Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Też jestem za takimi serwisami, ale to zależy jaki masz problem z samochodem. w moim przypadku dopiero co Musiałem zajechać do serwisu regeneracji filtrów DPF Jak się można domyślić po to by wyczyścić filtr. podobno są jakieś równe środki do tego by samemu wyczyścić chwil ale jednak zostaje z nim dalej cały czas ten którego także trzeba się pozbyć, A to jedynie osiągniemy przy regeneracji filtra w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mikołaj Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 W Tarnowie pod Poznaniem dobrym mechanikiem jest Pan Kazimieruk, prowadzi bardzo dobry zakład, zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kas87wid Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 W Warszawie mogę polecić serwis partnerski BMW, MService na Bielanach. Tu można więcej poczytać o ich usługach http://serwisbmw.net/serwis/ Co najważniejsze, działają w oparciu o procedury BMW i działają solidnie i terminowo. Uczciwe podejście do Klienta to w tych czasach towar deficytowy, ale w MService można liczyć na uczciwe usługi. Również tam się serwisuję. Super miejsce, bardzo mi się podoba właśnie to podejście, o którym piszesz i profesjonalizm, który jest widoczny na każdym kroku. Ceny bardzo dobre, wg mnie jakieś 1/3 taniej niż w ASO, a jakość naprawdę nie maleje wraz z ceną, tylko trzyma wysoki poziom :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi